Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για μικρο...

26χρονος, 39χρονος και 33χρονος βρέθηκαν με κάνναβη στην κατοχή τους

Τρεις συλλήψεις σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία για μικροποσότητες ναρκωτικών πραγματοποιήθηκαν χθες. Ένας 26χρονος στο Κάτω Σαμικό, ένας 39χρονος στο Αιτωλικό και ένας 33χρονος στην Ε.Ο. Ιτέας Ναυπάκτου βρέθηκαν με μικροποσότητες κάνναβης και συνελήφθησαν.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το απόγευμα, στο Κάτω Σαμικό Ηλείας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 26χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε σε όχημα το οποίο οδηγούσε, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης και ένα αυτοσχέδιο τσιγάρο.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Αιτωλικό, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αιτωλίας, 39χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το βράδυ στη Διασταύρωση της Εθνικής Οδού Ιτέας – Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, 33χρονος ημεδαπός,  διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν 5,8 γραμμάρια κάνναβης.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δυτική Ελλάδα: Δύο συλλήψεις για μικροποσότητες ναρκωτικών

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις