Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για κατοχή ναρκωτικών σε Ηλεία και Αγρίνιο

Δυτική Ελλάδα: Τρεις συλλήψεις για κατοχ...

Ακατέργαστη κάνναβη, γλάστρες με φυτά κάνναβης και ναρκωτικά δισκία στο μενού

Δύο συλλήψεις στην Ηλεία και μία στο Αγρίνιο για κατοχή ναρκωτικών χθες το μεσημέρι. 33χρονος στο Κατάκολο βρέθηκε με νάιλον συσκευασία ακατέργαστης κάνναβης, 41χρονος στα Σαβάλια είχε τρεις γλάστρες με φυτά κάνναβης και 24χρονος στο Αγρίνιο εντοπίστηκε με μικροποσότητα αποξηραμένης κάνναβης και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Κατάκολο Ηλείας, 33χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του δράστη, βρέθηκε και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία, που περιείχε 6,7 γραμμάρια  ακατέργαστης αποξηραμένης κάνναβης.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στα Σαβάλια Ηλείας, από αστυνομικούς του  Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας, 41χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην αυλή της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία φυτά κάνναβης σε ισάριθμες γλάστρες.

Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.Α.Σ  της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, 24χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, μετά από επεισόδιο σε καφέ μπαρ της περιοχής  βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε 4,5 γραμμάρια  αποξηραμένης κάνναβης, καθώς και τέσσερα ναρκωτικά δισκία.»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: Τον έπιασαν με ναρκωτικά στο προαύλιο σχολείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις