Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέος ο 62χρονος Πατρινός που συνελήφθη να μεταφέρει 370 κιλά κάνναβης στη νταλίκα του

Προφυλακιστέος ο 62χρονος Πατρινός που σ...

Όπως υποστήριξε στην απολογία του, δεν γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 62χρονος οδηγός φορτηγού αυτοκινήτου, ο οποίος συνελήφθη την περασμένη Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 από άνδρες του Κεντρικού Λιμεναρχείου της Πάτρας, να μεταφέρει στη νταλίκα του ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, για την ακρίβεια 370 κιλών και 887,5 γραμμαρίων ακατέργαστης κάνναβης, με προορισμό την Ιταλία.

Ο 62χρονος κρίθηκε με τη σύμφωνη γνώμη Εισαγγελέα και Ανακριτή Πατρών, προφυλακιστέος με την αιτιολογία της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών. Ο Πατρινός οδηγός του φορτηγού ψυγείου, είναι σύμφωνα με πληροφορίες, πατέρας δύο ανήλικων παιδιών και το δρομολόγιο κατά το οποίο και συνελήφθη, επρόκειτο να είναι το 1ο που θα έκανε για ελληνική εταιρεία διεθνών μεταφορών με έδρα την Βουλγαρία, μετά από αρκετό διάστημα που ήταν δυστυχώς άνεργος.

Ο 62χρονος να προσθέσουμε πως μετά τη σύλληψη του, υπέστη καρδιακό επεισόδιο και η απολογία για τις πράξεις του έγινε ενώ νοσηλεύεται στην Πάτρα. Η μεγάλη ποσότητα των ναρκωτικών εντοπίστηκε από τους άνδρες του Λιμενικού σώματος, σε ειδική κρύπτη που είχε διαμορφωθεί κατά μήκος της οροφής του φορτηγού ψυγείου, σφραγισμένη περιμετρικά με ειδικό υλικό σιλικόνης.

Ο άνδρας που όπως προείπαμε, κρίθηκε προφυλακιστέος, στην απολογία του ισχυρίστηκε πως δεν γνώριζε ότι στο όχημα του ήταν τοποθετημένα τα ναρκωτικά και πως το όχημα το παρέλαβε ο ίδιος από τον Ασπρόπυργο με προορισμό το λιμάνι της Πάτρας και στη συνέχεια την Ιταλία. Στην Ιταλία θα φόρτωνε νέο εμπόρευμα για να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Την προανάκριση διενεργεί το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών.

Διαβάστε ακόμα:

Μια νταλίκα γεμάτη... ναρκωτικά! ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από το "φορτίο" των 370 κιλών κάνναβης που εντόπισαν οι λιμενικοί στην Πάτρα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις