Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα ήπιαν και τσακώθηκαν-Ενισχυμένη αστυνόμευση λόγω Τσικνοπέμπτης-Τα αδικήματα του τελευταίου τριημέρου του Καρναβαλιού

Τα ήπιαν και τσακώθηκαν-Ενισχυμένη αστυν...

Σχεδιασμός για ενίσχυση της αστυνομικής παρουσίας

Ενισχυμένη ήταν χθες η αστυνομική παρουσία στην Πάτρα λόγω Τσικνοπέμπτης, όπου υπήρξε συγκέντρωση πλήθους κόσμου, ιδιαίτερα σε κεντρικά σημεία, ενώ η μέρα ευνοούσε την κατανάλωση αλκοόλ. Σε κάποιες περιπτώσεις προκλήθηκαν επεισόδια μεταξύ νεαρών και κάποιοι φέρονται να είχαν ζαλιστεί από το ποτό . Το ένα περιστατικό συνέβη στην πλατεία Παπανδρέου, στο Ψαροφάι, όπου τρεις νεαροί καβγάδισαν.Η ομάδα ΔΙΑΣ έφτασε στο σημείο και ένας 30χρονος προέβαλε αντίσταση, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Επίσης, τα πνεύματα οξύνθηκαν  μεταξύ νεαρών χθες το απόγευμα, στη συμβολή των οδών Αγίου Ανδρέου και Κανάρη.

Η μέρα ωστόσο κύλησε χωρίς ιδιαίτερα παρατράγουδα και όπως πληροφορείται το thebest.gr τα περιστατικά μέθης που έφτασαν χθες στον ΓΚΝΠ Άγιος Ανδρέας, το οποίο εφημέρευε  ήταν ελάχιστα. Από το μεσημέρι έως και λίγο μετά τα μεσάνυχτα δεν ξεπέρασαν τα τρία.

 

Ο σχεδιασμός και τα αδικήματα του τριημέρου του Καρναβαλιού

 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές στο thebest.gr το τελευταίο τριήμερο του Πατρινού Καρναβαλιού όπου έρχονται χιλιάδες επισκέπτες, οι συλλήψεις στην πόλη κυμαίνονται γύρω στις 30 με 40. Απ΄αυτές το 45% με 50% αφορούν αδικήματα περί ναρκωτικών, το 20% μικροκλοπές, όπως αφαίρεση κινητών και πορτοφολιών και οι υπόλοιπες άλλα περιστατικά όπως συμπλοκές και διαμάχες..

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η Πάτρα θα ενισχυθεί σε αστυνομική δύναμη από γειτονικούς νομούς (Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία κλπ) και ενδεχόμενα από Αθήνα με διμοιρία ΜΑΤ.

Η τροχαία θα είναι επί ποδός στο κέντρο και στο Εθνικό Δίκτυο λόγω της έλευσης επισκεπτών και των ρυθμίσεων της κυκλοφορίας στο κέντρο λόγω των παρελάσεων. Η Ομάδα ΔΙΑΣ το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών, η ΟΠΚΕ συνολικά η Ασφάλεια, η Άμεση Δράση θα "Χτενίζουν" με περιπολίες κρυφές και φανερές, πεζές κι εποχούμενες, τα σημεία στα οποία παρατηρείται συνωστισμός , ενώ διμοιρίες των ΜΑΤ θα βρίσκονται σε ετοιμότητα.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις