Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στις 7 έως 9 Απριλίου θα γίνει η έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας 2017 στο Παμπελοποννησιακό

Στις 7 έως 9 Απριλίου θα γίνει η έκθεσης...

Η οργάνωση της έκθεση συζητήθηκε από το συντονιστικό συμβούλιο των φορέων στο Επιμελητήριο Αχαΐας

Την περασμένη Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2017, συνεδρίασε το Συντονιστικό Συμβούλιο των φορέων που συγκροτούν την προγραμματική σύμβαση του Patras IQ. Η συνεδρίαση έγινε στην αίθουσα συσκέψεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας, υπό την προεδρία του Αντιπρύτανη κ. Δημοσθένη Πολύζου.

Τα θέματα που συζητήθηκαν είναι η οργάνωση της έκθεσης καινοτομίας και μεταφοράς τεχνογνωσίας 2017, που θα γίνει από τις 7 έως και την 9 Απριλίου 2017, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο Πατρών. Η έκθεση λόγω συμμετοχής, προσλαμβάνει ιδιαίτερη δυναμική σε συνάρτηση με τις θεματικές ενότητες που θα παρουσιασθούν στις παράλληλες εκδηλώσεις.

Στην συνεδρίαση συμμετείχαν, o Πρόεδρος Καθ. Δημοσθένης Πολύζος, Αν. Πρυτάνεως Έρευνας και Ανάπτυξης, , ο κ. Κωνσταντίνος Καρπέτας,  Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας, ο κ. Πλάτων Μαρλαφέκας, Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ. Αθανάσιος Κούστας, Ειδικός Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Αχαϊας, ο κ. Σπυρίδων Θεοχάρης, εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Αχαΐας, ο κ. Σπύρος Συρμακέσης - Αν. Πρόεδρος ΕΛΚΕ του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος ο κ. Ιωάννης Αναγνωστόπουλος, εκπρόσωπος του Υπουργείου Παιδείας, ο κ. Κωνσταντίνος Γιαννόπουλος, Περιφερειακός Διευθυντής Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδας.

Επίσης στην συνεδρίαση συμμετείχε και ο Αν. Πρυτάνεως Φοιτητικής Μέριμνας και Υποδομών, Ενέργειας και Αειφορίας, και Αν. Πρόεδρος του δικτύου πανεπιστημίων Αδριατικής   Ιονίου (Uniadrion), Καθηγητής κος Γεώργιος Αγγελόπουλος προκειμένου να συζητηθούν κοινές δράσεις δεδομένου ότι κατά την περίοδο διεξαγωγής της έκθεσης θα λάβει χώρα η ετήσια γενική συνέλευση του δικτύου και η στρογγυλή τράπεζα που συνδιοργανώνεται στα πλαίσια της Ελληνικής Προεδρίας Πρωτοβουλίας Αδριατικής Ιονίου (Π.Α.Ι.) και βρίσκεται υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων και τη συμμετοχή του Υπουργείου Εξωτερικών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις