Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Καμίνης και Μπουτάρης "Πρωταγωνιστές" ενώπιον 66 φοιτητών

Καμίνης και Μπουτάρης "Πρωταγωνιστέ...

Στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη

Λίγες μόλις μέρες μετά την εκλογή τους στους δήμους της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, ο Γιώργος Καμίνης και ο Γιάννης Μπουτάρης δίνουν την πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη στους ''Πρωταγωνιστές'' και παραδίδονται στην κρίση 66 φοιτητών, που θα βγάλουν τον καλύτερο!

Οι νικητές των εκλογών συναντώνται στο τσιμεντένιο αμφιθέατρο του Ωδείου Αθηνών έχοντας απέναντί τους 66 φοιτητές από σχολές δημοσιογραφίας, ψυχολογίας, πολιτικών επιστημών και υποκριτικής.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης θέτει στον Γιώργο Καμίνη και τον Γιάννη Μπουτάρη όλα τα «εκκρεμή» ερωτήματα για τη σχέση τους με τον Γιώργο Παπανδρέου, τους πολιτικούς τους αντιπάλους (Κακλαμάνη και Άνθιμο αντίστοιχα), την πιθανή τους μεταπήδηση στην κεντρική πολιτική σκηνή αλλά και προσωπικά ερωτήματα που διερευνούν τις σχέσεις τους με τα χρήματα, τις ουσίες, τον Θεό.

Οι 66 φοιτητές, στο τέλος της συνέντευξης, επιλέγουν  ποιος από τους δύο δημάρχους  είναι πιο καινοτόμος, ειλικρινής και κοινωνικά ευαισθητοποιημένος και αναδεικνύουν αυτόν που κατά τη γνώμη τους είναι πιο έτοιμος να διαχειριστεί την εξουσία του Δημάρχου.

Η εκπομπή  διακόπτεται σε απρόβλεπτα χρονικά  διαστήματα με «χακεριές» τις οποίες επιχειρούν οι δημιουργοί των ιντερνετικών προεκλογικών σποτ «ήττα στον Νικήτα»  και «μακάρι Μπουτάρη».  

«Πρωταγωνιστές» με τον Σταύρο Θεοδωράκη, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010 στις 24:00 στο MEGA

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις