Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Εδώ βρέθηκε νεκρό το 6χρονο αγοράκι που φέρεται να σκότωσε 15χρονος – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Εδώ βρέθηκε νεκρό το 6χρονο αγοράκι που ...

Ο άτυχος μικρός βρέθηκε νεκρός, σε εγκαταλειμμένο σπίτι

Ο 15χρονος, φερόμενος ως δράστης, υπέδειξε, σύμφωνα με πληροφορίες, στους αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Κομοτηνής που βρίσκεται ο νεκρός 6χρονος Μεχμεταλή Σεζάλ, σύμφωνα με το τοπικό σάιτ xronos.gr. Ο φερόμενος ως δράστης, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι επίσης κωφός, όπως και το θύμα, είχε κρύψει το παιδί πίσω από έναν θάμνο στην αυλή ενός εγκαταλελειμμένου σπιτιού στο κέντρο της πόλης.

Εκεί πήγαν οι αστυνομικοί και εντόπισαν το άψυχο σώμα του.

Δείτε φωτογραφίες:

Νωρίτερα

Τραγικές λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του 6χρονου αγοριού, που είχε εξαφανιστεί στην Κομοτηνή, έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το newsIT.gr ένας 14χρονος τσιγγάνος φέρεται να ομολόγησε το φρικτό έγκλημα!

Ο 14χρονος φερόμενος ως δράστης που αντιμετωπίζει και εκείνος προβλήματα ακοής, στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για βιασμό ενηλίκου...

Το παιδάκι είχε εξαφανιστεί από χθες, στην Κομοτηνή. Αργά το απόγευμα, ο πατέρας δήλωσε την εξαφάνιση του μικρού αγοριού. Τα χειρότερα νέα ήρθαν το μεσημέρι για την εξαφάνιση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ...

Ο άτυχος μικρός βρέθηκε νεκρός, σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή από αστυνομικούς.

Νεκροψία-νεκροτομή πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο ιατροδικαστής Κομοτηνής στη σορό εξάχρονου αγοριού, που αγνοείτο από χθες το βράδυ, προκειμένου να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.

Ο εξάχρονος εξαφανίστηκε από το σπίτι όπου διέμενε σε καταυλισμό αθίγγανων στην πόλη της Κομοτηνής χθες το βράδυ και βρέθηκε πριν λίγη ώρα σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή.

Το εξάχρονο παιδί ήταν κωφάλαλο.

Νωρίτερα

Δολοφονημένο βρέθηκε πριν από λίγη ώρα το εξάχρονο αγοράκι που είχε εξαφανισθεί χθες στην Κομοτηνή. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες το παιδί βρέθηκε νεκρό σε απόσταση περίπου διακοσίων μέτρων από το σημείο της εξαφάνισής του.

Το αγοράκι, βρέθηκε νεκρό σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο κέντρο της πόλης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι από την αστυνομία έχει προσαχθεί ένας 15χρονος ως ύποπτος. Για τον ανήλικο προσαχθέντα υπάρχουν πληροφορίες ότι κατά το παρελθόν είχε αποπειραθεί να βιάσει ένα παιδάκι.

Σε ανακοίνωσή του «Το Χαμόγελο του Παιδιού», αναφέρει:

Η αναζήτηση του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρό. Τα αίτια θανάτου θα ανακοινωθούν από τις αρμόδιες αρχές.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια και ήδη έχει δηλώσει τη διαθεσιμότητά του για παροχή συναισθηματικής και ψυχολογικής υποστήριξης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις