Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πάτρας: "Έγκλημα η καθυστέρηση παραλαβής του επταώροφου κτιρίου"- Με... το πάσο τους οι Κτιριακές Υποδομές

Νοσοκομείο Αγίου Ανδρέα Πάτρας: "Έγ...

Βγήκε από τα ρούχα του ο διοικητής του Νοσοκομείου

Ευθύνες στις "Κτιριακές Υποδομές" επιρρίπτει ουσιαστικά ο διοικητής του Νοσοκομείου "Ο Άγιος Ανδρέας" της Πάτρας Θόδωρος Σερεμέτης για τις καθυστερήσεις που παρατηρούνται από τα τέλη του 2016 στην τυπική διαδικασία παραλαβής του πλήρως ανακαινισμένου επταώροφου κτιρίου του νοσηλευτικού ιδρύματος. "Αυτό, που γίνεται είναι έγκλημα", υποστηρίζει ο κ. Σερεμέτης.

Κι εξηγεί το γιατί: "Πρώτον γιατί είμαστε μέσα στην κορύφωση της εποχικής γρίπης και του κρύου, έχουμε ένα υπερσύγχρονο κτίριο, που είναι σχεδόν αυτοθερμαινόμενο, και πληρώνουμε πετρέλαιο για να ζεσταίνουμε τα νοσοκομεία «409» και «Νοσημάτων Θώρακος. Την ίδια στιγμή δεν έχουμε κρεβάτια να νοσηλεύουμε αυτούς, που νοσούν από γρίπη, γιατι δεν επαρκούν οι χώροι», τόνισε μεταξύ άλλων ο διοικητής του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας».

Αν και ο εργολάβος έχει αποχωρήσει από το κτίριο από τις 20 Δεκεμβρίου 2016, ένα μήνα μετά και ακόμη δεν έχει ξεκινήσει επί της ουσίας, η διοικητική παραλαβή προς χρήση και να πραγματοποιηθεί ο υγειονομικός καθαρισμός, ώστε να προχωρήσει εν συνεχεία, η μεταφορά των κλινικών στο ανακαινισμένο πολυώροφο κτίριο.

«Δεν έχουμε ούτε τις λίστες των ιατρικών μηχανημάτων επακριβώς συμπληρωμένες για να γίνει, όπως πρέπει η παραλαβή, ούτε την διαβεβαίωση, από πλευράς κτιριακών υποδομών ότι τελειώνοντας η παραλαβή, θα μας δοθεί για χρήση» επισημαίνει ο διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος, σημειώνοντας παράλληλα ότι υπήρξε επικοινωνία με τις «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ», κατατέθηκε η απαίτηση ότι θα πρέπει να υπάρχουν οι λίστες όλων αυτών των ιατρικών συστημάτων, να είναι αναλυτικά γραμμένες, με τους σειριακούς αριθμούς των μηχανημάτων, που τα απαρτίζουν.

Τότε, τέθηκε πάλι το ερώτημα «ότι εμείς δεν πρόκειται να σας δώσουμε τα κλειδιά , εάν δεν βγει η βεβαίωση περαίωσης. Ένας γνωστός όρος, όμως που κατά κανόνα, δίνεται ένα κτίριο ή ένα έργο σε χρήση, πριν βγει αυτή η βεβαίωση», υπογράμμισε ο κ. Σερεμέτης.

«Κανένα χρονοδιάγραμμα δεν μπορούμε να βάλουμε και αποδεικνύεται ότι όποιο και να βάλαμε, γιατί είχαμε καλή πίστη και γιατί θέλαμε να το χρησιμοποιήσουμε το κτίριο για τον Πατραϊκό λαό, οποιοδήποτε χρονοδιάγραμμα και να βάλαμε, πέσαμε έξω, μας έριξαν έξω».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις