Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα:Συλλήψεις για ναρκωτικά,οπλοκατοχή και παράνομη παραμονή στη χώρα

Δυτ. Ελλάδα:Συλλήψεις για ναρκωτικά,οπλο...

To αστυνομικό δελτίο των τελευταίων ωρών

Χειροπέδες σε άνδρες και γυναίκες για ναρκωτικά, οπλοκατοχή και παράνομη παραμονή στη χώρα πέρασε η αστυνομία σε Αχαΐα,Ηλεία, Αιτωλοακαρνανία.Αναλυτικά:


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΧΑΙΑΣ


Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι και σήμερα τα ξημερώματα, στην Πάτρα, σε διαφορετικές περιπτώσεις, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας και του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, μια 40χρονη ημεδαπή που κατείχε μία συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης και ένας 21χρονος ημεδαπός που κατείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στο Αίγιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου, δύο αλλοδαποί άνδρες και συγκεκριμένα ένας 30χρονος υπήκοος Αλβανίας και ένας 26χρονος υπήκοος Ινδίας, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ


Σύλληψη δύο αλλοδαπών για παράνομη διαμονή στη Χώρα

Συνελήφθησαν, χθες το πρωί στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου, δύο αλλοδαποί άνδρες υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 25 και 18 ετών, οι οποίοι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ


Σύλληψη τριών ημεδαπών για κατοχή ναρκωτικών

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης  Ναρκωτικών Αγρινίου, τρεις ημεδαποί, ηλικίας 50,47 και 45 ετών, διότι κατελήφθησαν να κατέχουν  μια συσκευασία με ηρωίνη συνολικού  βάρους (5,5) γραμμάριων


Σύλληψη ενός ημεδαπού  για παράνομη οπλοκατοχή
Συνελήφθη, χθες το μεσημέρι, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ένας 47χρονος ημεδαπός, διότι σε αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι κατείχε ένα μεταλλικό σουγιά.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις