Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Νέα αναβάθμιση για το Android Nougat της Google

Νέα αναβάθμιση για το Android Nougat της Google

Διαβάστε τι βελτιώθηκε

Μόλις λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της έκδοσης 7.1 του λειτουργικού της συστήματος Android, η Google ανακοίνωσε τη διάθεση μιας ενημέρωσης για το Nougat, η οποία θα παρέχει νέα χαρακτηριστικά, από καινούρια emoji μέχρι συντομεύσεις για τις εφαρμογές.

Συγκεκριμένα, η ενημέρωση θα παρέχει στους χρήστες νέα emoji (εικονίδια χαρακτήρων) τα οποία θα περιλαμβάνουν μια ευρύτερη γκάμα «γυναικείων» επαγγελμάτων, όπως αγρότισσες, χημικοί και προγραμματίστριες, ενώ θα έρχονται σε διάφορες αποχρώσεις του δέρματος.

Επιπλέον, ορισμένα χαρακτηριστικά τα οποία ήταν διαθέσιμα αποκλειστικά μόνο στο smartphone της Google Pixel, θα είναι πλέον διαθέσιμα σε όλες τις συσκευές που ενσωματώνουν το Android, ως μέρος της αναβάθμισης 7.1.1.

Ίσως το σημαντικότερο χαρακτηριστικό είναι η συντόμευση για τις εφαρμογές, που κάνει ευκολότερη την αποστολή μηνυμάτων ή την ανεύρεση μιας αποθηκευμένης τοποθεσίας. Το μόνο που θα χρειάζεται να κάνει ο χρήστης, είναι να κρατά πατημένο το εικονίδιο της εφαρμογής που έχει ανοιχτή, έως ότου εμφανιστεί μία λίστα με συντομεύσεις.

 

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το περιοδικό Wired, επικαλούμενο σχετική ανακοίνωση της Google, η αναβάθμιση θα γίνει διαθέσιμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες για συσκευές Nexus και Pixel.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις