Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην Πάτρα αύριο Πέμπτη, ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός

Στην Πάτρα αύριο Πέμπτη, ο υπουργός Υγεί...

Θα επισκεφθεί νοσοκομεία

Την Πέμπτη, 1η Δεκεμβρίου ο Υπουργός Υγείας κ. Ξανθός, συνοδευόμενος από τον Αν. Γενικό Γραμματέα αρμόδιο για τα θέματα Π.Φ.Υ., κ. Βαρδαρό,  θα επισκεφτούν τις νοσηλευτικές μονάδες της Πάτρας .Όπως ανακοίνωση η 6η Υγειονομική Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, "το πρόγραμμα  της περιοδείας του Υπουργού Υγείας κ. Ξανθού  έχει ως εξής:

Στις 10.00 πμ επίσκεψη στο Γ.Ν. Πατρών  («Αγ. Ανδρέας») και  ανοιχτή συζήτηση στο αμφιθέατρο με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και συνδικαλιστικούς φορείς του νοσοκομείου και με τους εργαζόμενους.

Αμέσως μετά την συζήτηση, επίσκεψη στο 7όροφο κτήριο και ενημέρωση για την πρόοδο των εργασιών.

Στις 12-30 μμ άφιξη στο Πανεπιστημιακό Γενικό  Νοσοκομείο του Ρίου και ανοιχτή συζήτηση με την διοίκηση, τους επιστημονικούς και   συνδικαλιστικούς φορείς  και με τους εργαζόμενους του νοσοκομείου.  Στην συζήτηση αυτή θα πάρουν μέρος και οι φορείς του Γ.Ν. Ανατ. Αχαΐας (αν. διοικήτρια, δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, τριμελής ΕΙΝΑ, σωματείο εργαζομένων).

Στις 5.00 μμ άφιξη στο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών «Καραμανδάνειο» και σύσκεψη με τους φορείς (διοίκηση, δ/ντής ιατρικής υπηρεσίας, πρόεδρο επιστ. Συμβουλίου, υπεύθυνους ιατροπαιδαγωγικού κέντρου, τριμελής ΕΙΝΑ και σωματείο εργαζομένων ).

Στις  6.00 μμ άφιξη στη ΜΥ ΠΕΔΥ Αγ. Αλεξίου και συζήτηση με τους επιστημονικά υπευθύνους.

Συνέντευξη τύπου δεν θα δοθεί.  Ο Υπουργός θα απαντήσει σε ερωτήσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ  αμέσως μετά την σύσκεψη στο ΠΓΝΠ , στον χώρο έξω από το αμφιθέατρο".

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις