Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στο χώμα της γενέτειράς του αναπαύεται για πάντα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ και ΒΙΝΤΕΟ στο Α’ Δημοτικό Νεκροταφείο

Στο χώμα της γενέτειράς του αναπαύεται γ...

Πλήθος κόσμου στο Α΄ Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετίσει

13.30 Στο χώμα της γενέτειράς του αναπαύεται για πάντα πια ο Πατρινός πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος. Πριν από λίγα λεπτά έγινε η ταφή του στο Α΄Νεκροταφείο Πατρών, στην Ανθούπολη, παρουσία της οικογένειάς του, συγγενών, εκπροσώπων αρχών και φορέων.Προηήθηκε τρισάγιο ενώ η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα.

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στην αγκαλιά της γενέτειρας πόλης του επιστρέφει σήμερα για πάντα ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.Πλήθος κόσμου,συγγενείς, φίλοι εκπρόσωποι αρχών και φορέων βρίσκονται στον ΙΝ των Αγγέλων στο Ά Νεκροταφείο της Πάτρας στην Ανθούπολη, όπου η σορός του εκτίθεται σελαϊκό προσκύνημα. Στη συνέχεια  θα γίνει η ταφή του.

Μετά την ταφή η οικογένεια θα δεχτεί συγγενείς και πολύ στενούς φίλους, στο σπίτι της στο Ρίο.

Στη μνήμη του, αντί στεφάνου, η οικογένειά του επιθυμεί τα χρήματα να διατεθούν ως δωρεά στα Ίδρυμα Κιβωτός του Κόσμου και στο Ίδρυμα Κιβωτός της Αγάπης.

Στο Ά Νεκροταφείο της Ανθούπολης έχει αρχίσει να συγκεντρώνεται κόσμος και εκπρόσωποι φορέων, στρατιωτικών αρχών και σωμάτων ασφαλείας.

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ.

Σύσσωμη η πολιτική ηγεσία και πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Κωστή Στεφανόπουλο – Τι είπε ο Προκόπης Παυλόπουλος εκφωνώντας τον επικήδειο ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Αποχαιρετούν τον Κωστή Στεφανόπουλο-Με τιμές Αρχηγού Κράτους η κηδεία του-ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ&BINTEO

 

Η Εξόδιος Ακολουθία τελέστηκε χθες στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη έγινε η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο.Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρώην υπουργοί και βουλευτές, καθώς και πλήθος κόσμου.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις