Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΘΡΙΛΕΡ στις εκλογές των ΗΠΑ δείχνει νέα δημοσκόπηση - ΔΕΙΤΕ την

ΘΡΙΛΕΡ στις εκλογές των ΗΠΑ δείχνει νέα ...

Στήθος με στήθος Κλίντον-Τραμπ

Σε θρίλερ εξελίσσονται οι επικείμενες προεδρικές εκλογές στις ΗΠΑ, καθώς όσο η ώρα της κάλπης πλησιάζει τόσο κλείνει και η δημοσκοπική ψαλίδα ανάμεσα στους δύο υποψηφίους. Χίλαρι Κλίντον και Ντόναλντ Τραμπ βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, με λίγες μόλις ψήφους να χωρίζουν την υποψήφια των Δημοκρατικών και τον υποψήφιο των Ρεπουμπλικάνων.

Η Χίλαρι Κλίντον και ο Ντόναλντ Τραμπ θα εξασφάλιζαν το ίδιο ποσοστό (42%) μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων των προεδρικών εκλογών της 8ης Νοεμβρίου, σύμφωνα με την δημοσκόπηση που διενήργησε το τηλεοπτικό δίκτυο CBS News και οι New York Times.

Μεταξύ των εγγεγραμμένων ψηφοφόρων -που δεν είναι όλοι πιθανόν να αλλάξουν γνώμη- η υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος καταγράφει έναντι του αντιπάλου της προβάδισμα μόλις 2 ποσοστιαίων μονάδων (έναντι 39%).

Η δημοσκόπηση διενεργήθηκε σε δείγμα 1.753 Αμερικανών, μεταξύ αυτών 1.433 εγγεγραμμένων ψηφοφόρων, το διάστημα μεταξύ 9ης και 13ης Σεπτεμβρίου, ένα μέρος της δηλαδή μετά την αδιαθεσία της Χίλαρι Κλίντον στην τελετή μνήμης για τα θύματα των επιθέσεων της 11ης Σεπτεμβρίου του 2001.

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις