Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βυθίστηκε το σκάφος που έπιασε φωτιά ανοικτά της Λευκάδας

Βυθίστηκε το σκάφος που έπιασε φωτιά ανο...

Σώοι όλοι οι επιβαίνοντες

Η θαλαμηγός που έπιασε φωτιά ανοικτά της Λευκάδας βυθίστηκε, ευτυχώς όμως και οι έξι επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Λιμενικό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ενημερώθηκε πρωινές ώρες σήμερα, η Λιμενική Αρχή Πρέβεζας από τον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου Άκτιου, για ύπαρξη καπνού πιθανόν πυρκαγιάς σε σκάφος στη θαλάσσια περιοχή βορειοδυτικά ν. Λευκάδας.

Υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Έρευνας και Διάσωσης απέπλευσαν για την περιοχή δύο (02) περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. καθώς και το Θ/Γ “TARANSAY” σημαίας Μάλτας τα οποία εντόπισαν να φλέγεται το Θ/Γ “BLUE ICE” σημαίας Ιταλίας με έξι (06) αλλοδαπούς επιβαίνοντες.

Άμεσα οι ανωτέρω επιβαίνοντες περισυνελέγησαν αρχικά από το   “TARANSAY”  και στη συνέχεια μετεπιβιβάστηκαν στο περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για να μεταφερθούν στο λιμένα Πρεβέζης,  όλοι καλά στην υγεία τους.

Το “BLUE ICE”, παρά τις προσπάθειες για κατάσβεση της πυρκαγιάς από το πλήρωμα του έτερου περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και του κλιμακίου ανδρών της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, βυθίστηκε στην ανωτέρω περιοχή.  Από την βύθιση του εν λόγω Θ/Γ σκάφους προκλήθηκε μικρής έκτασης ρύπανση (γυαλάδα) η οποία αντιμετωπίστηκε από συχνές διελεύσεις του περιπολικού σκάφους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ενώ διάφορα ογκώδη αντικείμενα του σκάφους που επέπλεαν, περισυνελέγησαν ομοίως.

Προανάκριση διενεργείται από την Λιμενική Αρχή Πρέβεζας.»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις