Αφήνει πίσω τα "προβλήματα"
Στα Χανιά θα περάσει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της ΝΔ αναχώρησε το πρωί της Παρασκευής για την Κρήτη και ο φωτογραφικός φακός της Freddo, τον “τσάκωσε” στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα περάσει τις διακοπές του μαζί με την σύζυγό του Μαρέβα και τα παιδιά του στο Ακρωτήρι Χανίων. Εκεί βρίσκεται ήδη και ο πατέρας του Κυριάκος Μητσοτάκης.

Χαλαρός, χωρίς τα “αυστηρά” κουστούμια και χωρίς συνοδεία, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναχώρησε αεροπορικώς για την Κρήτη, όπου και θα μείνει για 10 περίπου ημέρες μαζί με όλη την οικογένεια.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










