Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συναγερμός στην Κολωνία για ένοπλο

Συναγερμός στην Κολωνία για ένοπλο

Αποκλεισμένη η περιοχή

Συναγερμός έχει σημάνει στην Κολωνία, όπου σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει ένοπλος σε περιοχή της πόλης. Όπως μεταδίδουν ξένα μέσα ο ένοπλος βρίσκεται σε γραφείο ευρέσεως εργασίας ενώ άγνωστο παραμένει ακόμη το εάν κρατά ομήρους.

Η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι αρχές βρίσκονται επί ποδός, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμη γίνει γνωστές. 

Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως είδαν ένοπλο εντός του γραφείου ευρέσεως εργασίας το οποίο βρίσκεται στο κέντρο της πόλης. 

Έχουν δοθεί ρητές εντολές στους υπαλλήλους να παραμείνουν στις θέσεις και τα γραφεία τους. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν στα γερμανικά μέσα πως η κατάσταση ακόμη είναι ασαφής. 

Σημειώνεται πως νωρίτερα αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες από το πρωί σήμερα επιχειρούν σε ολόκληρη τη Γερμανία για την ανεύρεση ατόμων που σχετίζονται με την τρομοκρατία, συνέλαβαν έναν ύποπτο κοντά στο κτίριο στο οποίο βρίσκεται ο ένοπλος. 

Μαρτυρίες τις οποίες επικαλείται το Russia Today αναφέρουν πως στο κέντρο ευρέσεως εργασίας στην Κολωνία, μία γυναίκα απείλησε με όπλο υπάλληλο.

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις