Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πώς μας κλέβουν σε κάποια βενζινάδικα-Στοιχεία από το μυστικό αυτοκίνητο του υπουργείου Οικονομίας

Πώς μας κλέβουν σε κάποια βενζινάδικα-Στ...

Νέα κόλπα με πειραγμένες αντλίες

Kακά μαντάτα για τους οδηγούς φέρνει το μυστικό αυτοκίνητο του υπουργείου Οικονομίας καθώς φαίνεται πώς πολλές φορές μας κλέβουν σε πρατήρια υγρών καυσίμων, σε μια εποχή που η προμήθειά τους έχει καταστεί πολύ πιο δύσκολη, τα τελευταία χρόνια της κρίσης. Συγκεκριμένα:

Ένα στα τρία πρατήρια πιάστηκε να κλέβει τους καταναλωτές από 7 έως και 15 λεπτά το λίτρο. Πώς οι επιτήδειοι επεμβαίνουν στις αντλίες με εξελιγμένο λογισμικό που δεν ανακαλύπτεται με τους κλασικούς ελέγχους. Τα «παράθυρα» στη νομοθεσία και το τρικ με τους αχυρανθρώπους.

Σε έξαρση βρίσκεται πάλι η απάτη με την «κλοπή της μάνικας» και ήδη οι πρώτοι έλεγχοι που ξεκίνησε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης εντόπισαν ένα στα τρία πρατήρια να έχουν πειράξει τις αντλίες καυσίμων, αδειάζοντας από 5% έως και 11% τα ρεζερβουάρ των οχημάτων και τις τσέπες των οδηγών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του «Εθνους», η διεύθυνση Μετρολογίας της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας εδώ κι έναν μήνα ενεργοποίησε εκ νέου τις εφόδους σε βενζινάδικα με τη χρήση του «μυστικού αυτοκινήτου». Αυτό διαθέτει κρυφό εξοπλισμό, ειδικό ρεζερβουάρ, και έχει τη δυνατότητα να μετρά τις πραγματικές ποσότητες των λίτρων που φεύγουν από τα στόμια των αντλιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φοροκαταιγίδα: Αυξησεις σε βενζίνη, τσιγάρα, ποτά, ΦΠΑ - Thebest.gr

Ο πικρός καφές, τα φαρμακερά τσιγάρα, η βενζίνη - "φωτιά ... - Thebest.gr

ΜΟΝΟ ΣΤΟ THEBEST.GR- Πάτρα: Βάζουν βενζίνη αλλά το' σκάνε πριν ...

πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις