Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνελήφθη ο 30χρονος που χθες χτύπησε αλύπητα τον σπιτονοικοκύρη του και φέρεται να εκβίασε άλλο άτομο-"Δώσε μου 25.000 για να μην εκτελέσω το συμβόλαιο θανάτου σου"

Συνελήφθη ο 30χρονος που χθες χτύπησε αλ...

Γνωστός στην Ασφάλεια Πατρών από την υπόθεση των μπράβων, έχει ξανασυληφθεί

Συνελήφθη τελικά χθες Σάββατο στην Πάτρα μετά και το δεύτερο περιστατικό στο οποίο "πρωταγωνίστησε" ο 30χρονος, γνωστός και από την υπόθεση των "μπράβων", ο οποίος αφού τραυμάτισε τον σπιτονοικοκύρη του, στέλνοντάς τον στο νοσοκομείο (το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου) είχε φραστικό επεισόδιο στη συμβολή των οδών Πατρών Κλάους και Σεφέρη.

(Πάτρα:Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό νεαρού που τραυμάτισε άτομο στην Παραλία-Προκάλεσε κι άλλο επεισόδιο στην Πατρών Κλάους)

Το τελευταίο περιστατικό συνέβη στις 21.00 χθες το βράδυ όταν ο 30χρονος φέρεται να ακολούθησε ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο στη συμβολή των οδών Πατρών - Κλάους και Σεφέρη. Το οποίο και σταμάτησε. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ζήτησε από τον οδηγό να του καταβάλει 25.000 ευρώ για να μην εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου που είχε σε βάρος του ζητώντας του τα μισά χρήματα μπροστά ως προκαταβολή.

Ο 30χρονος συνελήφθη το πρωί οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη 30χρονος ημεδαπός στην Πατρα για απόπειρα εκβίασης και επικίνδυνη σωματική βλάβη

Ο δράστης απαίτησε εκβιαστικά από 32χρονο ημεδαπό το χρηματικό ποσό των 25.000 ευρώ για να μην εκτελέσει υποτιθέμενο συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του

Συνελήφθη, χθες (11-6-2016) το βράδυ, στην Πατρα, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 30 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα εκβίασης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, διάπραξη διακεκριμένης φθοράς και απειλές και εξυβρίσεις, κατά συρροή, σε βάρος αστυνομικών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στην Πατρα, ο 30χρονος λογω αστικής διαφοράς που είχε με 36χρονο ημεδαπό, τον χτύπησε με τα χέρια στο κεφάλι, προκαλώντας του σωματικές βλάβες και τράπηκε σε φυγή.

Ο παθόντας μεταφέρθηκε με σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου Πατρών «Παναγία η Βοήθεια», ενώ η αιτία της αστικής διαφοράς ήταν η μη καταβολή ενοικίου από τον 30χρονο στο παθόντα.

Στη συνέχεια, ο δράστης κινούμενος με Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, προσέγγισε όχημα που οδηγούσε 32χρονος ημεδαπός και ήταν σε στάση, πριν από ερυθρό σηματοδότη και απαίτησε εκβιαστικά από αυτόν τη άμεση καταβολή 12.000 ευρώ, από συνολικό πόσο 25.000 ευρώ, προκειμένου να μην εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου σε βάρος του.

Αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών που ενεργούσαν ήδη περιπολίες για τον εντοπισμό του δράστη μετέβησαν άμεσα στο σημείο και τον συνέβαλαν.

Κατά την παραμονή στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών ο 30χρονος εξύβριζε και απειλούσε διαρκώς τους αστυνομικούς, ενώ προκάλεσε φθορά και σε ένα τραπέζι.

Επισημαίνεται ότι ο δράστης έχει απασχολήσει κατ΄ επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές για παρόμοια αδικήματα, ενώ έχει εκτίσει και ποινές φυλάκισης σε σωφρονιστικά καταστήματα της Χώρας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών.

Η προανάκριση ενεργήθηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις