Wanted
Επιμένουμε στα αχαικά προιόντα. Ούζο, τσίπουρο και μαστίχα πριν και μετά το θαλασσινό μπάνιο με συνοδευτικά μεζεδάκια, συγκαταλέγονται στις μεγάλες θερινές απολαύσεις. Aπό το 1940 η οικογένεια Πιλαβά, αποτελεί εγγύηση για τις άριστες πρώτες ύλες και τις αυθεντικές συνθέσεις των προιόντων της. Η τρίτη γενιά με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 3.500 τ.μ. στην Πάτρα, παράγει ούζο βασισμένο στη μυστική, απαλή συνταγή του ιδρυτή Νίκου Πιλαβά. Τσίπουρο από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών με τις παραδοσιακές συνταγές της Ηπείρου και λικέρ μαστίχα με άρωμα των χωριών της Χίου από πραγματικό δάκρυ μαστίχας.
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr