Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Ράιαν Γκόλσινγκ δήλωσε σε συνέντευξη του πως "η Αμερική είναι έτοιμη για την πρώτη γυναίκα πρόεδρο"

Ο Ράιαν Γκόλσινγκ δήλωσε σε συνέντευξη τ...

Ο ξανθός σταρ παίζει αυτό τον καιρό στην κωμική περιπέταια "The Nice Guys" που προβάλλεται και στην Πάτρα

Ο 36χρονος ξανθός Καναδός σούπερ σταρ του σινεμά Ράιν Γκόσλινγκ φιγουράρει στο εξώφυλλο και την κεντρική συνέντευξη του ES magazine (3 Ιουνίου 2016) με αφορμή την κυκλοφορία στις αίθουσες της αστείας περιπέτειας «The Nice Guys» όπου πρωταγωνιστεί με τον Ράσελ Κρόου (η ταινία παίζεται και στην Πάτρα, στα Ster Cinemas, στη Βέσο Μάρε για 2η εβδομάδα και έχει πλάκα).

Στη συνέντευξη αυτή όπως αναφέρει η ανάρτηση του σάιτ flix.gr, το 36χρονο dream boy του σινεμά που έχει γίνει και μπαμπάς με την σύντροφο του, την ηθοποιό και μοντέλο Εύα Μέντες, καταθέτει την αγάπη του για την κωμωδία. «Μου αρέσει η κωμωδία γιατί βλέπεις το αποτέλεσμά της στο κοινό. Όταν παίζεις ένα δραματικό ρόλο, όσο κι αν παρατηρείς το θεατή, σπάνια καταλαβαίνεις αν υποφέρει κι αυτός μαζί σου, ή αν έχει βαρεθεί τη ζωή του. Με την κωμωδία μία ολόκληρη αίθουσα σκάει στα γέλια κι αυτή είναι η ανταμοιβή σου...».

Στην ταινία «The Nice Guys» που μάλιστα έκανε την πρεμιέρα της στο φετινό Φεστιβάλ των Καννών, ο Γκόλσινγκ συμπρωταγωνιστεί με τον πιο «βαρύ» Ράσελ Κρόου, σ’ ένα αταίριαστο δίδυμο, όπου όμως ο ένας συμπληρώνει τον άλλο.

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ αναφέρθηκε και στον χαρακτηρισμό που του προσδίδουν, dream boy: «Ίσως είναι η ώρα μας να αποδεχθούμε κι εμείς οι άντρες αυτή την πραγματικότητα. Μεγάλωσα με γυναίκες οπότε ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει να σε υποβιβάζουν σε σεξουαλικό αντικείμενο. Όταν έβγαινα με την μητέρα μου για ψώνια, οι άντρες την κύκλωναν με τα αυτοκίνητά τους και της έλεγαν πράγματα. Αυτό ήταν πολύ τρομαχτικό για μένα, για οποιοδήποτε μικρό αγόρι...»

Τέλος ο γόης του σινεμά, ανέφερε στην συνέντευξη του αυτή πως ελπίζει για την πρώτη γυναίκα Πρόεδρο της Αμερικής. Βέβαια δεν ξεκαθαρίζει αν αυτή θέλει να είναι απαραίτητα τώρα, δηλαδή η Χίλαρι Κλίντον.

«Νομίζω ότι η Αμερική είναι έτοιμη. Και το χρειάζεται. Χρειάζεται το βλέμμα και τις απόψεις μίας γυναίκας. Πάντα μου άρεσαν οι γυναίκες περισσότερο. Με μεγάλωσαν η μητέρα μου κι η αδελφή μου. Πήγαινα σε σχολή χορού. Στο σπίτι μου τώρα κατακλύζομαι από γυναίκες. Είναι καλύτερες από εμάς. Εμένα με κάνουν καλύτερο...», είπε χαρακτηριστικά.

Δεν τα πολυκατάφερε η φαντασμαγορική ταινία «Η Αλίκη μέσα από τον καθρέφτη 3d» στις ΗΠΑ - Κινήθηκε σε χαμηλά επίπεδα και στην Ελλάδα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight