Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο όπου βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη-Τι διαπίστωσε ο ιατροδικαστής

Οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο όπου βρ...

Ανοιχτό το ενδεχόμενο βιασμού

Φρίκη προκαλούν οι πρώτες εικόνες από το υπόγειο μέσα στο οποίο βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη και η οποία σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή φαίνεται πως βίωσε έναν βασανιστικό θάνατο.Η γυναίκα εντοπίστηκε νεκρή 34 ημέρες μετά από τη στιγμή που χάθηκαν τα ίχνη της.

Το πτώμα της Ελευθερίας Αγραφιώτου βρέθηκε στο τρίτο υπόγειο πάνω από πολυκαταστήματα και διαμερίσματα στο Μαρούσι. Αυτό το υπόγειο σχεδόν δεν χρησιμοποιείται και δεν είναι ιδιοκτησία του σούπερ μάρκετ. Είναι όπως λένε και κάτοικοι της περιοχής πολύ σκοτεινό και το αποφεύγουν!

 

Ιατροδικαστής: Θύμα ωμής και σκληρής βίας η Ελευθερία Αγραφιώτου – Σοκάρει η έκθεση για τις τελευταίες στιγμές της 69χρονης

Το συγκεκριμένο τρίτο υπόγειο επικοινωνεί με ξενοίκιαστα διαμερίσματα που είναι στους πάνω ορόφους. Η επικοινωνία με το δεύτερο πάρκινγκ όπου βρέθηκε και το αυτοκίνητο της γυναίκας, είναι από μια πόρτα σε τυφλό σημείο η οποία όμως είναι φρακαρισμένη από μπάζα και από μια δεύτερη πόρτα που οδηγεί στο κλιμακοστάσιο. Αυτό δείχνει ότι ο δράστης γνωρίζει καλά τον χώρο και σκοπίμως την οδήγησε εκεί.

Το σκοτεινό τρίτο υπόγειο όπου παίχτηκε η τελευταία πράξη του δράματος της εξαφάνισης της 69χρονης Ελευθερίας Αγραφιώτη είναι σήμερα κλειστό για λόγους συντήρησης όπως αναγράφεται απέξω. Όμως προφανώς θεωρείται τόπος εγκλήματος. Και είναι πολλά τα ερωτήματα για το μέρος που βρέθηκε νεκρή η γυναίκα αλλά και γιατί το αυτοκίνητο της γυναίκας είχε εγκαταλειφθεί σε άλλο επίπεδο του πάρκινγκ του σούπερ μάρκετ αλλά και ίσως και να είχε μετακινηθεί...

Επίσης πληροφορίες αναφέρουν ότι φαίνεται να μην είχε κάνει αγορές εκείνες τις ημέρες στα καταστήματα που είναι πάνω από το πάρκινγκ η άτυχη γυναίκα.

Ο ιατροδικαστής που εξέτασε τη σορό της 69χρονης συνταξιούχου, διαπίστωσε 22 εκατοστά κρανιοεγκεφαλικό κάταγμα, σπασμένα πλευρά εκατέρωθεν και κάταγμα στην κλείδα. Όμως η φρίκη δεν σταματά εδώ. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, ο δράστης την χτύπησε για να την ακινητοποιήσει και στην συνέχεια την έριξε από τις σκάλες.

Λόγω της προχωρημένης σήψης στην οποία βρέθηκε το πτώμα της 69χρονης δεν μπορεί να διαπιστωθεί βιασμός. Ωστόσο, το γεγονός ότι βρέθηκε με βγαλμένο το εσώρουχο, οδηγεί τους αστυνομικούς να συμπεράνουν ότι το ανθρωπόμορφο κτήνος ενδεχομένως την βίαζε ενώ ψυχορραγούσε!

 

Σημειώνεται, ότι η ανακάλυψη της σορού της 69χρονης, η οποία είχε εξαφανιστεί από τις 21 Απριλίου, με τους συγγενείς της να έχουν ενημερώσει σχετικά την αστυνομία, έγινε έπειτα από τηλεφώνημα πολίτη, ο οποίος όταν πήρε να πάρει το αυτοκίνητό του από το πάρκινγκ του κτιρίου, στην οδό Χατζηαντωνίου, ένιωσε έντονη δυσοσμία. Αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία και έπειτα από έρευνες στο χώρο, βρέθηκε τελικά σε κρυφό σημείο κοντά στο φρεάτιο του ασανσέρ, το πτώμα γυναίκας και μάλιστα σε προχωρημένη σήψη, κάτι που σημαίνει πως ο θάνατος της επήλθε πολλές ημέρες πριν την αποκάλυψη του μακάβριου ευρήματος.

Το πτώμα της γυναίκας βρέθηκε ημίγυμνο, χωρίς εσώρουχο και το παντελόνι κατεβασμένο. Δίπλα της βρέθηκαν η τσάντα της με τα πράγματά της και το κινητό της τηλέφωνο. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το εσώρουχο και τα παπούτσια βρέθηκαν κοντά στο πτώμα, δίπλα στο κλιμακοστάσιο.

Στο ίδιο πάρκινγκ - σε άλλο επίπεδο - είχε εντοπιστεί από τις 14 Μαϊου το αυτοκίνητό της. Και εύλογα αναρωτιέται κανείς γιατί δεν έγιναν έρευνες δυο επίπεδα παρακάτω...

 

Ο "δράκος" του Αμαρουσίου πίσω από το φριχτό έγκλημα;


Λόγω της προχωρημένης σήψης της σορού, ο ιατροδικαστής δεν μπόρεσε να διαπιστώσει εάν η 69χρονη είχε βιαστεί πριν από τον θάνατό της. Γι' αυτόν τον λόγο έγινε λήψη γενετικού υλικού από τη Διεύθυνση Εγκληματικών Ερευνών, η οποία θα εξετάσει εάν ταυτίζεται με αυτό του «δράκου» του Αμαρουσίου, ο οποίος συνελήφθη χθες το πρωί, κατηγορούμενος για επιθέσεις σε βάρος γυναικών.

Ανακρίνουν τον "δράκο" του Αμαρουσίου για τον θάνατο της Ελευθερίας Αγραφιώτη
Σε υποψίες βάζει την αστυνομία το γεγονός ότι το θύμα βρέθηκε στην... ακτίνα δράσης του 30χρονου «δράκου», αλλά και ότι η δολοφονία της ευκατάστατης συνταξιούχου συμπίπτει χρονικά με τις καταγγελίες έξι γυναικών, στις οποίες επιτέθηκε ο δράστης.
Σε βάρος του 30χρονου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για απόπειρα βιασμού κατ' εξακολούθηση, ενώ οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

O "δράκος" του Αμαρουσίου ήθελε να εκδικηθεί για έναν χωρισμό...ΒΙΝΤΕΟ

Βρέθηκε νεκρή η Ελευθερία Αγραφιώτη που αναζητούσε η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη

πηγη

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις