Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Έπεσε στο αυτοκίνητο των αστυνομικών για να ξεφύγει-Από το Μενίδι στην Αχαΐα και τη Δυτική Ελλάδα η ηρωίνη και το χασίς-ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ

Έπεσε στο αυτοκίνητο των αστυνομικών για...

Επιχείρηση της Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών-Χειροπέδες σε 34χρονο στα Μέγαρα, με 8 κιλά ηρωίνης και 5 κιλά κάνναβη

Το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας είχε πληροφορίες για τις κινήσεις και τη δράση του 34χρονου, κι εδώ κι ένα μήνα ερευνούσε την περίπτωσή του. Το βράδυ της Τετάρτης 25 Μαΐου εντόπισαν το αυτοκίνητό του στη ΝΕΟ Πατρών – Κορίνθου στο ύψος των Μεγάρων, ενώ γυρνούσε από το Μενίδι, από όπου είχε προμηθευτεί από άγνωστο προς το παρόν άτομο, 8 κιλά ηρωίνη και 5 περίπου κιλά κάνναβη.Τα ναρκωτικά θα τα διοχέτευσε σε εμπόρους ναρκωτικών στην Αχαΐα, την Ηλεία, την Αιτωλοακαρνανία και την Αρκαδία.

Ο 34χρονος έπαιρνε τα δικά του μέτρα ασφαλείας ώστε να δυσκολέψει τον εντοπισμό του από τις αστυνομικές αρχές. Άλλαζε τις διαδρομές και επέλεγε, πότε τη νέα και πότε την παλιά εθνική οδό για τη μετακίνησή του,

Η σύλληψή του ήταν επεισοδιακή, καθώς  προσπάθησε να ξεγλιστρήσει από τα χέρια της ΕΛ.ΑΣ,  με αποτέλεσμα, όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν το αυτοκίνητό του,να κάνει επικίνδυνους ελιγμούς και όταν το υπηρεσιακό όχημα της αστυνομίας του έκλεισε το δρόμο ώστε να μην ξεφύγει, αυτός δεν δίστασε να το εμβολίσει.

το όχημα του συλληφθέντα

το όχημα του συλληφθέντα

το όχημα του συλληφθέντα

Όπως ανακοίνωσε  αστυνομία «κατά την ακινητοποίηση του οχήματος, ο δράστης προκειμένου να αποφύγει τη σύλληψη, προέβαλλε σθεναρή αντίσταση απωθώντας τους αστυνομικούς με τα χέρια και τα πόδια του.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, βρήκαν και κατέσχεσαν είκοσι δύο συσκευασίες που περιείχαν συνολική ποσότητα ηρωίνης (8.024) γραμμάριων και πέντε συσκευασίες που περιείχαν (4.986) γραμμάρια κάνναβης.

Ο δράστης μετέφερε τις ναρκωτικές ουσίες σε ένα ταξιδιωτικό σάκο, τον οποίο είχε τοποθετήσει στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που οδηγούσε, ενώ επιπλέον μετέφερε μαζί με τις ναρκωτικές ουσίες και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

 

Σημειώνεται ότι, το παράνομο περιουσιακό όφελος που θα αποκόμιζε ο δράστης από την διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών ξεπερνά τις (140.000) ευρώ.

Επιπλέον, κατασχέθηκε το αυτοκίνητο του 34χρονου, ως μέσο μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών, ενώ από τον έλεγχο των στοιχείων του ίδιου, προέκυψε ότι έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις Αστυνομικές και Δικαστικές Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

Για την υπόθεση ανακοινώσεις έκαναν ο Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντςή Δυτικής Ελλάδας Υποστράτηγος Φώτιος Τσόλκας και ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας Ταξίαρχος Ιωάννης Σεΐντής.

 

Έτσι έφερνε τα κιλά της... ηρωίνης στην Πάτρα ο 34χρονος που συνελήφθη στην Εθνική Οδό - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ και ΒΙΝΤΕΟ

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις