Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκτός κινδύνου ο Κώστας Κόκλας -Πότε θα βγει από το νοσοκομείο

Εκτός κινδύνου ο Κώστας Κόκλας -Πότε θα ...

Παραμένει στην εντατική

Θετικά εξελίσσεται συμφωνά με τους θεράποντες ιατρούς η υγειά του αγαπημένου ηθοποιού Κώστα Κόκλα, ο οποίος υπέστη έμφραγμα χθες το βράδυ, πάνω στην σκηνή του Ράδιο Σίτι στην Θεσσαλονίκη.

Ο γνωστός ηθοποιός ένιωσε αδιαθεσία χθες το απόγευμα κατα τη διάρκεια της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί, «Γαμπροί για πούλημα», αλλά συνέχισε να παίζει τον ρόλο του, μέχρι που οι συνάδελφοι του κατάλαβαν ότι κάτι δεν πάει καλά και διέκοψαν το έργο, μεταφέροντας τον κ. Κόκλα εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος».
Όπως έχει ήδη δηλώσει ο διευθυντής του νοσοκομείου, καρδιολόγος, Γιάννης Τσούνος, η αγγειοπλαστική με στεντ, στην οποία και τον υπέβαλε ο ίδιος ο κ. Τσούνος, ήταν επιτυχής και για προληπτικούς λόγους, όπως συνηθίζεται σε τέτοιες επεμβάσεις, θα παραμείνει για ακόμη ενα 24ωρο στην εντατική μονάδα για παρακολούθηση.
Όπως λένε συνάδελφοι του, αλλά και ο ίδιος ο γιατρός του, ο κ. Κόκλας ήταν ιδιαίτερα τυχερός αφού μεταφέρθηκε εγκαίρως στο νοσοκομείο, ενώ ανάμεσα στους θεατές στην χθεσινή παράσταση ήταν και ένας γιατρός που κλήθηκε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες.
Να σημειωθεί εδώ, ότι η χθεσινή παράσταση ήταν η τελευταία του έργου στην πόλη της Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με τον κ. Τσούνο, ο δημοφιλής ηθοποιός αναμένεται να λάβει εξιτήριο στο τέλος της εβδομάδας.




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight