Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ιδιαίτερα νηστίσιμα πιάτα, στο κλίμα των ημερών

Ιδιαίτερα νηστίσιμα πιάτα, στο κλίμα των ημερών

Και δεκάδες ιδέες για ένα Αχαϊκό καλάθι δώρου

Με άκρως ανοιξιάτικη διάθεση και στο κλίμα των ημερών ενόψει Πάσχα, μάς περιμένει, μεσημέρι και βράδυ, το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, το πρώτο κατάστημα αποκλειστικά με Αχαικά προϊόντα, έχοντας ετοιμάσει ιδιαίτερες νηστίσιμες γεύσεις για να συνοδεύσουμε το κρασί, το ούζο, ή το ποτό μας.

Ξεκινώντας από σαλάτα εποχής και από ποικιλία ελιών με χωριάτικο ψωμί, περνάμε στην ταραμοσαλάτα, στην πίτα με θαλασσινά, στις μπρουσκέτες με γαρίδες, στην γεμιστή ντομάτα με πληγούρι και λαχανικά, στις πατάτες φούρνου με λαχανικά, στο ξυδάτο χταπόδι, ενώ ο σεφ προσθέτει κάθε μέρα και ένα πιάτο-έκπληξη.

Από νωρίς το μεσημέρι, έως αργά το βράδυ, το ΚΕΛΛΑΡΙ 151, μας περιμένει να γευτούμε ένα από τη μεγάλη ποικιλία Αχαϊκών κρασιών, μια Πατρινή μπύρα, ή ένα ποτό από τις ποτοποιίες της περιοχής (ούζο, τσίπουρο, βότκα, κοκτέιλ κ.ά.).

Και φυσικά έχει να μάς προτείνει δεκάδες ιδέες για ένα Αχαϊκό καλάθι δώρου για όσους γιορτάζουν, ή για το σπίτι που είμαστε καλεσμένοι για το Πασχαλινό τραπέζι. Καλάθι δώρου που σίγουρα θα εντυπωσιάσει αφού αποτελείται από προϊόντα που φτιάχνουν Αχαϊκά χέρια, δηλαδή, δικοί μας άνθρωποι. Μέχρι σοκολατένιες δημιουργίες και τσουρέκια υπάρζουν στα ράφια του ΚΕΛΛΑΡΙΟΥ, αυτές τις ημέρες, όπως απαιτεί το έθιμο.

ΚΕΛΛΑΡΙ 151

Μαιζώνος 151 και Φιλοποίμενος, Πάτρα

Τηλ. 2610 240872

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight