Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Καίτη Γαρμπή εφ΄όλης της ύλης στο thebest: Όσα μας αποκάλυψε με αφορμή την live εμφάνισή της στην Πάτρα

Καίτη Γαρμπή εφ΄όλης της ύλης στο thebes...

Χάρισε στο Πατρινό κοινό μια μοναδική βραδιά

Μια μοναδική εμφάνιση πραγματοποίησε η Kαίτη Γαρμπή στο "Cabaret Romeo” το Σάββατο 9 Απριλίου. Από νωρίς οι θαυμαστές της «πλημμύρισαν» τον χώρο και περίμεναν με ανυπομονησία να ξεκινήσει το πρόγραμμά της.

Την εμφάνιση της στο Πατρινό κοινό την έκανε όταν το ρολόι έδειχνε 01.00. Μέχρι τις 05.00 τραγουδούσε παλιές και νέες επιτυχίες χαρίζοντας στους θαμώνες του μαγαζιού στιγμές που θα θυμούνται για αρκετό καιρό.

Ανάλογες στιγμές της θα ζήσουν θαυμαστές της σε διάφορα σημεία της Ελλάδας καθώς το φετινό καλοκαίρι θα πραγματοποιήσει μια μικρή περοδεία. Ανανεωμένη, έχοντας στις αποσκευές της αγαπημένα τραγούδια είναι έτοιμη να παρουσιάσει ένα φρέκο και χαρούμενο πρόγραμμα.

Την αρχή την έκανε στην Πάτρα αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.Λίγο πριν ανέβει στην σκηνή το thebest.gr την συνάντησε και μίλησε μαζί της για όλα.

Ευγενική, προσιτή και χαμογελαστή μοιράστηκε τις σκέψεις της, τα μελλοντικά της σχέδια αλλά και πολλά ακόμη.

Της Κωνσταντίνας Τσίχλα

Αποφασίσατε το φετινό καλοκαίρι να πραγματοποιήσετε μια περιοδεία και να βρεθείτε σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, κοντά σε όσους σας αγαπούν. Πώς προέκυψε αυτό;

Είναι πολλά χρόνια που έχω αυτή την επιθυμία. Τα 3 τελευταία χρόνια προσπάθησα  να πραγματοποιήσω μια περιοδεία και λέω «προσπάθησα» γιατί υπήρξαν πολλοί αστάθμητοι παράγοντες που εμπόδισαν πολλές φορές, μέχρι και την τελευταία στιγμή να πραγματοποιηθούν οι εμφανίσεις. Τα 2 τελευταία καλοκαίρια κάνουμε οικογενειακά διακοπές στη Μύκονο λόγω των εμφανίσεων του Διονύση  στο νησί οπότε με το ενα και με το άλλο, το θέμα της δικής μου περιοδείας έμεινε πίσω!  Φέτος όμως  αποφάσισα να συνδυάσω εργασία και χαρά (γέλια) οπότε το πρόγραμμα αυτό το καλοκαίρι περιλαμβάνει περιοδεία, εμφανίσεις στην Αθήνα και διακοπές!!!

Τι περιλαμβάνει το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσετε το φετινό καλοκαίρι;

Όλα μου τα τραγούδια, παλιά και καινούργια από τα οποία τα περισσότερα έχουν διασκευαστεί με ένα πιο καλοκαιρινό, φρέσκο ρυθμό. Θέλω αυτά τα τραγούδια που έχω τραγουδήσει 15 χρόνια πριν κι ο κόσμος τ αγαπάει τόσο πολύ, να τ ακούσει με τη φρεσκάδα του σήμερα φέρνοντας τα ενορχηστρωτικά  κοντά στο σήμερα.

Κάποιες από τις μεγαλύτερες επιτυχίες σας φέρουν την υπογραφή του Φοίβου…. Ακούστηκε ότι θα συνεργαστείτε ξανά.

Ο Φοίβος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος συνεργάτης του Διονύση και έχει μπει πάλι στην οικογένεια. Γράφει πολύ όμορφα πράγματα για τον Διονύση και γιατί όχι; Ίσως υπάρξει ξανά μια συνεργασία μεταξύ μας. Εξάλλου, τα 2/3 της καριέρας μου είναι συνδυασμένα με τον Φοίβο. Την μεγάλη επιτυχία τη ζήσαμε μαζί και μακάρι να μας προκύψει κάτι τόσο επιτυχημένο ξανά.

Ξεκινάτε την φετινή σας περιοδεία από την Πάτρα. Ποια είναι η σχέση σας με την πόλη;

Έχω έρθει πολύ παλιά εδώ, στην πόλη σας και το θυμάμαι με αγάπη! Οι δε Πατρινοί με επισκέπτονται συχνά στην Αθήνα όπου εμφανίζομαι. Φέτος μάλιστα ήρθαν να με δουν και στο θέατρο, στην παράσταση 80s the musical! Επίσης έχω και αρκετούς φίλους που κρατάνε οικογενειακούς δεσμούς με την Πάτρα. Είναι μια όμορφη πόλη στην οποία από παλιά είχα φίλους καλούς.

Φέτος «τολμήσατε» να δοκιμαστείτε και πάλι σε κάτι διαφορετικό. Τελικά, σας αρέσει να πειραματίζεστε, να εξελίσσεστε…

Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να κάνει ένας καλλιτέχνης. Να δοκιμάζει πράγματα και να τα προτείνει στο κοινό. Ο καλλιτέχνης «δίνει τη γραμμή» και ο κόσμος ακολουθεί. Δεν θα πρέπει να συμβαίνει το αντίθετο. Αν πραγματικά το κοινό  αγαπάει και έχει εμπιστοσύνη στον καλλιτέχνη κι αν ο καλλιτέχνης είναι συνεπής, αγαπάει και σέβεται το κοινό του, ασφαλώς θα πειραματιστεί ώστε να μπορέσει να φτιάξει μια καινούργια πρόταση!

Ο ρόλος μου στο θέατρο ήταν πάνω στο αντικείμενο μου.  Είχα τον ρόλο μιας τραγουδίστριας και ήμουν τόσο "εγώ" που από κάποιο σημείο κι έπειτα μου έγινε πολύ οικείο, σαν να το είχα κάνει άπειρες  φορές στο παρελθόν... Εύχομαι  να συνεχίσω να κάνω πράγματα στα οποία θα υπάρχει πάντοτε μια ευχάριστη έκπληξη και θα αρέσουν πολύ στον κόσμο!

Υπάρχει κάτι που σας έμεινε έντονα από αυτή την θεατρική εμπειρία;

Βέβαια! Πρώτα απ΄ όλα είδα κόσμο που είχα να δω πολλά χρόνια, μικρά παιδάκια να τραγουδάνε τα συγκλονιστικά 80s! Στο θέατρο λοιπόν το κοινό μας ήταν παιδιά, γονείς των παιδιών αλλά και γονείς των γονιών! Μα ήταν τόσο συγκινητικό όλο αυτό! Αυτά τα μικρά παιδιά με γνώρισαν, με είδαν και με άκουσαν πρώτη φορά και θέλω να πιστεύω πως είναι το μελλοντικό μου fan club!!!(γελάει). Μου έκαναν εντύπωση που τα παιδιά γνώριζαν και καταλάβαιναν τί ήταν αυτό που άκουγαν και έβλεπαν.Τα είδα ενθουσιασμένα με τον χορό, το τραγούδι και αυτό ήταν μεγάλη χαρά για μένα!

Σύντομα θα συμμετάσχετε για πρώτη φορά στο Madwalk. Εκεί τι θα δούμε;

Έχω ετοιμάσει μια διασκευή ενός ξένου τραγουδιού που ήταν πριν λίγα χρόνια μεγάλη επιτυχία!. Είμαι χαρούμενη και ενθουσιασμένη με αυτό. Πρόκειται για έναν ρυθμό που μου ταιριάζει και μ ανεβάζει πάρα πολύ!.  Το τραγούδι έχει ελληνικούς στίχους, είναι καλοκαιρινό , φρέσκο και χαρούμενο.  Στην σκηνή θα βρεθώ με τον σχεδιαστή Αποστόλη Μητρόπουλο ο οποίος είναι από τους νέους σχεδιαστές που μου αρέσει και πιστεύω ότι έχει πολύ μέλλον μπροστά του γιατί είναι υπερταλαντούχος!

Είστε από τις πιο καλοντυμένες τραγουδίστριες. Ποια είναι η σχέση σας με την μόδα;

Σχέση εξάρτησης! (γέλια) Ενημερώνομαι πάντα. Ακολουθώ την μόδα αλλά την προσαρμόζω  πάνω μου.  Ακολουθώ την τάση της εποχής φέρνοντας την όμως στα μέτρα μου, στον σωματότυπο που και σε αυτό που θα με κάνει να αισθανθώ καλά.

Θα μπορούσατε να ασχοληθείτε πιο ενεργά με την μόδα;

Είναι κάτι που συζητούσαμε από παλιά με την Σήλια Κριθαριώτη με την οποία έχουμε και μια εξαιρετική σχέση. Κάποια στιγμή θα μπορούσε να γίνει γιατί αγαπώ πολύ την μόδα . Δεν έτυχε μέχρι τώρα να ασχοληθώ αν όμως κάποια στιγμή το κάνω πιστεύω ότι θα το κάνω καλά.

Υπάρχουν άλλα πράγματα με τα οποία θα θέλατε να ασχοληθείτε;

Απολαμβάνω τον ελεύθερο χρόνο μου. Πέρα από το τραγούδι και την δισκογραφία που λατρεύω, (παρόλο που έχει φτάσει εκεί που έχει φτάσει), θέλω να κάνω βόλτες, να διαβάζω βιβλία, να πηγαίνω θέατρο, σινεμά. Αυτά είναι τρόπος ζωής πολλών χρόνων που δεν θα ήθελα να αλλάξω. Δεν έχω κάτι στο μυαλό μου που θα μπορούσε να με "τραβήξει" ώστε να χαλάσω αυτή την αγαπημένη ρουτίνα.  Θέλω να είμαι ενεργή στην δουλειά μου, να σχεδιάζω τις κινήσεις μου αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να κάνω παράλληλα τα πράγματα που ευχαριστούν εμένα και την οικογένεια μου.

Υπάρχουν πράγματα που σας ανησυχούν όταν σκέφτεστε το μέλλον;

Σίγουρα με ανησυχεί η κατάσταση που αντιμετωπίζει η χώρα μας. Το θέμα δεν είναι να είναι καλά κάποιοι άνθρωποι, κάποιες οικογένειες, μια μερίδα του κόσμου, οι προνομιούχοι. Το θέμα είναι να είναι καλά όλοι! Είναι τόσο σημαντικό να υπάρχει ελπίδα για ένα φωτεινό μέλλον... Μεγαλώνουμε τα παιδιά μας μέσα στην αβεβαιότητα κι αυτό με ανησυχεί πολύ. Όταν έχεις παιδιά σε ανησυχεί το αύριο. Επειδή όμως είμαι από την φύση μου αισιόδοξος άνθρωπος, πιστεύω ότι θα ξημερώσουν καλύτερες μέρες. Για όλους μας!

Υπάρχει κάποια ερώτηση στην οποία έχετε κουραστεί να απαντάτε;

Ναι. Στις ερωτήσεις για το παιδί και τον Διονύση που τις έχω χιλιοαπαντήσει. Βγαίνω σπάνια να μιλήσω κι όταν το κάνω υπάρχει λόγος κι ο λόγος είναι να παρουσιάσω τη δουλειά μου κι ο,τι έχω να κάνω εκείνη την περίοδο. Σίγουρα επειδή ο Διονύσης είναι γνωστός καλλιτέχνης δεν μπορώ να τον "κρύψω" και σίγουρα θα μιλήσω για  εκείνον αλλά στο πλαίσιο των δυο ερωτήσεων κι όχι στα 2/3 της συνέντευξης. Πόσο μάλλον όταν πρόκειται για το παιδί όπου πλέον είναι έφηβος και δεν θεωρώ πως έχω δικαίωμα να μιλάω για εκείνον χωρίς την έγκριση του. Όπως και να έχει πάντα απαντάω με ευγένεια στις ερωτήσεις γιατί σέβομαι τη δουλειά του δημοσιογράφου που θέλει να εκμαιεύσει όσα περισσότερα μπορεί από ένα δημόσιο πρόσωπο.

Αν και δεν εκθέτετε στα φώτα λεπτομέρειες τις προσωπικής σας ζωής, έχετε μοιραστεί κατά καιρούς κάποιες  στιγμές από αυτή με το κοινό σας… Πώς βρήκατε αυτή την ισορροπία;

Όταν δέχομαι μια ερώτηση είμαι ειλικρινής στην απάντηση μου. Φυσικά υπάρχει ένα όριο και στην ερώτηση αλλά και στην απάντηση αλλά γενικά είμαι ανοιχτή  στο να απαντήσω σε κάτι που δεν με θίγει και δεν με προσβάλει. Άλλωστε στην δική μου ζωή δεν υπάρχουν τίποτα τρομερά μυστικά. Είναι μια ζωή ήρεμη, ήσυχη, κανονική.

 

 

Παρακολουθείτε τα μέσα, όσα λέγονται και γράφονται;

Δεν με ενδιαφέρει να ακούω η να διαβάζω μια κριτική κακοπροαίρετη γιατί θα με νευριάσει και θα με στεναχωρήσει. Για να ασχοληθώ, πρέπει να γνωρίζω ότι αυτός που γράφει ή μιλάει έχει καλή πρόθεση και με σέβεται. Μόνο έτσι. γιατί υπάρχουν κριτικές που μπορούν πραγματικά να σε κάνουν καλύτερο!

Τι άλλο υπάρχει στα άμεσα σχέδια σας;

Βρίσκομαι κάτω από νέα δισκογραφική στέγη, την Panik.  Και είμαι πολύ χαρούμενη γιατί νιώθω πολύ όμορφα και οικεία σε αυτή την εταιρεία.  Ετοιμάζουμε το νέο cd, ακούμε τραγούδια πολλά, παλιών και νέων συνθετών και έχουμε βρει «διαμάντια»!  Είναι ασφαλές να ακολουθείς την πεπατημένη που πάνω σ αυτή έχεις κάνει επιτυχία αλλά είναι πολύ γοητευτικό και να συνεργάζεσαι με νέους δημιουργούς που έχουν φρέσκιες ιδέες και δουλεύουν  με πάθος και ενθουσιασμό! Πιστεύω πως αυτός ο δίσκος θα ναι εκρηκτικός!!!

Ευχές για τους αναγνώστες μας…

Να έχουμε καλό καλοκαίρι, να είναι ο κόσμος χαμογελαστός και να προσπαθεί ο καθένας να βλέπει την θετική πλευρά των πραγμάτων. Μπορούμε να σταθούμε όρθιοι έχοντας ελπίδα και κάνοντας ότι καλύτερο μπορούμε. Είναι το σημαντικότερο απ’ όλα να μπορείς να δίνεις αγάπη. Όση κι όπου μπορείς.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight