Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

ΑΥΤΟΙ είναι οι καλλιτέχνες που θα επισκεφθούν την Πάτρα το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Καρναβαλιού

ΑΥΤΟΙ είναι οι καλλιτέχνες που θα επισκε...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Όλες οι λεπτομέρειες

Το Καρναβάλι έφτασε και η Πάτρα είναι έτοιμη να το ζήσει με τον δικό της μοναδικό αλλά και ξεχωριστό τρόπο. Κέφι, χορός αλλά και τραγούδι είναι τα βασικά συστατικά των ημερών.

Μάλιστα τις τελευταίες μέρες του Καρναβαλιού την Πάτρα θα επισκεφθούν και αρκετοί γνωστοί καλλιτέχνες. Εκτός από τον Βαλάντη, την Μαρία Ιακώβου, τον Κώστα Καραφώτη που εμφανίζονται στην πόλη εδώ και αρκετό καιρό, στην Πάτρα θα δούμε και θα ακούσουμε:

Το Σάββατο 12 Μαρτίου (τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς) στις 9.30 το, στο τελευταίο Μπουρμπούλι και στο Royal Theater Bar θα έρθουν να τραγουδήσουν live ο Γιάννης Βαρδής και ο Γιώργος Λιανός με την ορχήστρα τους. Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός και ο Γιάννης Βαρδής συνεργάζονται και εμφανίζονται μαζί.

Οι δυο καλλιτέχνες της νεότερης γενιάς, με ιδιαίτερη απήχηση στη νεολαία και όχι μόνο, που έχουν ξεκάθαρη αγάπη προς το καλό ελληνικό τραγούδι. Ο Γιάννης Βαρδής ως γνωστό είναι ο γιος του αξέχαστου μουσικού δημιουργού Αντώνη Βαρδή. Μετά τις συνεχόμενες sold out εμφανίσεις τους σε Ελλάδα και εξωτερικό οι δύο τραγουδιστές θα έρθουν στο τελευταίο φετινό Μπουρμπούλι για ένα ακόμη δυνατό Live, υποσχόμενοι ένα ξέφρενο, απογειωτικό καρναβαλικό πάρτι.

O Σάκης Ρουβάς και γνωστοί Πατρινοί καρναβαλιστές θα αποχαιρετήσουν μαζί το Πατρινό Καρναβάλι του 2016 την Κυριακή 13 Μαρτίου. Ο λόγος για τα γκρουπ που έχουν καθιερώσει εδώ και χρόνια ένα από τα καλύτερα πάρτυ της τελευταίας Κυριακής της Αποκριάς (με την ιδιαιτερότητα ότι είναι απογευματινό, αφού ξεκινά αμέσως μετά το τέλος της παρέλασης). Το ραντεβού δίνεται στις 8 το βράδυ στο ανακαινισμένο Παλαιό Πτωχοκομείο, νυν ROYAL Theatrer-Bar- Restaurant στην Ακτή Δυμαίων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight