Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πελοπόννησος: Προσλήψεις εποχικού προσωπικού στους παιδικούς σταθμούς Τριφυλίας

Πελοπόννησος: Προσλήψεις εποχικού προσωπ...

Μέσω Διαγωνισμού ΑΣΕΠ

Ο Φορέας “Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού” του Δήμου Τριφυλίας, θα ήθελε να ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους πως προέβη σε πρόσληψη εποχικού προσωπικού για τους Δημοτικούς Παιδικούς Σταθμούς Κοπανακίου, Κυπαρισσίας, Φιλιατρών και Γαργαλιάνων και του ΚΑΠΗ Φιλιατρών, μέσω δύο προκηρύξεων (ΣΟΧ1/2015 ΣΟΧ2/2015), σε μία προσπάθεια να ενισχύσει τις δομές και την δράση του.

Πιο συγκεκριμένα όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος του φορέα κ. Ζαχαρίας Κανελλόπουλος, μέσω Διαγωνισμού ΑΣΕΠ, με την ΣΟΧ1/2015 ο Φορέας προσέλαβε οκτώ (8) άτομα: 2 ΤΕΒρεφονηπιοκομίας, 2 ΔΕ μαγείρων, 3ΥΕ βοηθητικών εργασιών και 1 ΔΕ βοηθός βρεφονηπιοκόμου και με την ΣΟΧ/2015 άλλα τρία (3): 1ΤΕ βρεφονηπιοκομίας, 1ΤΕ νοσηλευτικής, 1ΥΕ οικιακή βοηθός, για τις ανάγκες τόσο των Παιδικών Σταθμών όσο και του ΚΑΠΗ που εδρεύουν στον Δήμο Τριφυλίας.

Ακόμα προσλήφθηκαν τέσσερις (4) καθηγητές φυσικής αγωγής στα πλαίσια του προγράμματος«Άθληση για Όλους» στον Δήμο Τριφυλίας. Τέλος, ο Φορέας πραγματοποιεί προσπάθειες για κάλυψη περισσοτέρων θέσεων μέσω προσφοράς πρακτικής άσκησης σε φοιτητές, με το πρόγραμμαΑΤΛΑΣ, με στόχο την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών  στους Παιδικούς μας Σταθμούς και την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις