Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ελπίζει η οικογένεια του 4χρονου Φοίβου από τη Χαλκιδική – Η δραματική έκκληση του παππού του, προς τον γαμπρό του που σκότωσε την κόρη του και απήγαγε τον εγγονό του – ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Ελπίζει η οικογένεια του 4χρονου Φοίβου ...

Μπλόκα από την Αστυνομία για τον εντοπισμό του συζυγοκτόνου

Η είδηση ότι ο ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τον Αλβανό συζυγοκτόνο Τζέιμς Κλοντ Λέσι, ο οποίος έχει απαγάγει τον 4χρονο γιό του, έχει αναπτερώσει τις ελπίδες της  οικογένειας του τετράχρονου παιδιού, καθώς τις πρώτες ημέρες μετά το φρικτό έγκλημα θεωρείτο ότι ο απαγωγέας είχε διαφύγει στην Αλβανία.

Ο παππούς του Φοίβου, Λάμπης Μαυρομάτης, απευθύνει νέα έκκληση στον δολοφόνο της κόρης του να αφήσει ελεύθερο το παιδί, καθώς όπως λέει αυτό είναι το καθήκον του στη μνήμη της αδικοχαμένης κόρης του.

«Μας κρατά ζωντανούς αυτή η εξέλιξη, η μόνη σίγουρη και θετική είδηση ότι είναι στην Ελλάδα και το παιδί είναι καλά», δηλώνει με δάκρυα στα μάτια ο κ. Μαυρομάτης, χωρίς να κρύβει την πίκρα του επειδή όπως λέει οι αρχές δεν είχαν ενημερωθεί εγκαίρως γι' αυτή τη συνάντηση.

Δείτε τι είπε στο Mega:

Η αστυνομία ερευνά τα όσα ισχυρίζεται για τη συνάντηση ο Αλέξης Κούγιας, ενώ έχει ζητήσει εισαγγελική άδεια για άρση του τηλεφωνικού του απορρήτου.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο Αλέξης Κούγιας συναντήθηκε με τον φυγά στην παραλία Βαρέα των Μεγάρων, έξω από ένα beach bar στις 8 Ιανουαρίου στις 18.30 το απόγευμα.

Ο Λέσι ήρθε μόνος του με ένα παλαιού τύπου Σιτροέν ΙΧ χρώματος πράσινου, φορώντας σκούφο, έχοντας ξυρισμένο μούσι και ήταν πολύ ήρεμος. Οταν έφτασε ο Αλέξης Κούγιας, ο συζυγοκτόνος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του ποινικολόγου.

Στην ολιγόλεπτη συνομιλία που είχαν, ο Αλέξης Κούγιας δέχθηκε να τον εκπροσωπήσει υπό τον όρο ότι θα παρέδιδε στις αρχές τον τετράχρονο γιο του Φοίβο. «Θα σε ενημερώσω σε 2 ώρες» φέρεται να του απάντησε ο Λέσι, ο οποίος έκτοτε δεν έδωσε σημεία ζωής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις