Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Παπαμιμίκος: Εχω δεχθεί τόνους λάσπης

Παπαμιμίκος: Εχω δεχθεί τόνους λάσπης

Στην αντεπίθεση ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας

Απέρριψε ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρ. Παπαμιμίκος τις επικρίσεις που δέχεται από το εσωτερικό του κόμματος μετά την αναβολή των εσωκομματικών εκλογών.

Σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News, αναφερόμενος στα περί στήριξής του προς την υποψηφιότητα του Απόστολου Τζιτζικώστα για την προεδρία του κόμματος, ο κ. Παπαμιμίκος σημειώνει ότι έχει κουραστεί το τελευταίο διάστημα να σχολιάζει φήμες:

«Και τελικά ποιος είμαι εγώ που βρίσκομαι πίσω από όλους και από όλα; Ας σοβαρευτούμε. Αν κάποιος έχει έστω και μία απόδειξη ότι ως Γραμματέας ή ως μέλος της ΚΕΦΕ μερολήπτησα υπέρ κάποιου υποψηφίου ας βγει να το αποδείξει. Και μην ξεχνάτε πως με τον κ. Τζιτζικώστα εγώ συγκρούστηκα δημόσια πριν ενάμιση χρόνo. Τότε ήμουν αρεστός και τώρα δεν είμαι; Τώρα ξαφνικά μεροληπτώ; Άλλοι ήταν εκείνοι που τότε δεν ακολουθούσαν την κεντρική κατεύθυνση της Νέας Δημοκρατίας. Όχι, εγώ».

Ο Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας μάλιστα, σημείωσε ότι είναι στοχοποιημένος, επειδή ορισμένοι που θεωρούν το κόμμα ως φέουδο τους, αρνούνται να αποδεχτούν ότι υπάρχουν νέοι άνθρωποι που πάνε κόντρα στη λογική της επετηρίδας:

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις