Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φοιτητή της Ιατρικής που έπεσε θύμα τροχαίου- Ένα μεγάλο "γιατί;" στα χείλη όλων- ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ

Πάτρα: Θρήνος στην κηδεία του 22χρονου φ...

Κι ένας ακόμα τραυματίας

03.15 Θρήνος στην κηδεία του αδικοχαμένου πρωτοετή φοιτητή της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών Νίκου Καραπάνου, ο οποίος σκοτώθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου.

Η εξόδιος ακολουθία του άτυχου 22χρονου τελέστηκε, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Πατρών Χρυσοστόμου, στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αποστόλου Παύλου. Αβάσταχτος ο πόνος για τα μέλη της οικογένειά του, την μητέρα του Καίτη, τον πατέρα του Κώστα, τον μεγαλύτερο αδελφό του Λεωνίδα καθώς και του υπόλοιπου συγγενείς, που ήταν στην κυριολεξία απαρηγόρητοι.

Ένα μεγάλο «γιατί;» στα χείλη και των δεκάδων φίλων και συμφοιτητών του που κατέκλεισαν της εκκλησία για να προσευχηθούν μαζί με τους οικείους του Νίκου.

Εκεί και καθηγητές του από το Πανεπιστήμιο, που μόνο καλά λόγια είχαν να πουν για τον νεαρό που δεν πρόλαβε να κάνει το μεγάλο του όνειρο πραγματικότητα, καθώς το νήμα της ζωής του κόπηκε τόσο πρόωρα.

-------------------------------------------------------------------

Σήμερα συγγενείς και φίλοι αποχαιρετούν τον 22χρονο Νίκο Καπαράνο, ο οποίος έχασε τη ζωή του χθες νωρίς το πρωί, σε τροχαίο στην Ηρώων Πολυτεχνείου. Η κηδεία του θα γίνει σήμερα ,στον Απόστολο Παύλο, στις 2:00 μ.μ. Ο θάνατος του νεαρού έχει συγκλονίσει την Πάτρα και την Πανεπιστημιακή κοινότητα της πόλης.

--------------------------------------------------------------------

Σφοδρή και μετωπική σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες ήταν η σύγκρουση δύο ΙΧ αυτοκινήτων, που σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το πρωί στην Ηρώων Πολυτεχνείου, στο ύψος της Μαρίνας (στον Λάγιο).

Νεκρός είναι ο 22χρονος οδηγός του ενός οχήματος, Νίκος Καραπάνος του Κωνσταντίνου, κάτοικος Πατρών, ενώ τραυματίστηκε κι ένας 22χρονος συνοδηγός.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών για την απώλεια του φοιτητή Νικολάου Καραπάνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η είδηση του αδόκητου χαμού του πεμπτοετή φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μαςΝικολάου Καραπάνου, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί, συνεπείᾳ τροχαίου ατυχήματος, προκάλεσε τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Νίκος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Νίκου και τους ευχόμαστε όσο κουράγιο μπορούν να διαθέτουν για να αντιμετωπίσουν αυτή την τραγική απώλεια".

Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ Ε. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΩΣ ΕΓΙΝΑΝ ΤΑ ΟΧΗΜΑΤΑ

 

Στο σημείο έσπευσε και η πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 άνδρες, οι οποίοι απεγκλώβισαν έναν τραυματία.

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 08.35

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις