Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γεωργιάδης από Πάτρα- Και ο δεκάχρονος γιος μου, ο Περσέας, καλύτερα θα κυβερνούσε από τον Τσίπρα- Tι είπε για Φίλη

Γεωργιάδης από Πάτρα- Και ο δεκάχρονος γ...

Μιλώντας σε μέλη του κόμματος

Επίθεση εναντίον του Πρωθυπουργού εξαπέλυσε από την Πάτρα ο υποψήφιος για την Προεδρία της Ν.Δ. Άδωνις Γεωργιάδης. Σε ομιλία του σε μέλη και στελέχη της Ν.Δ.

Ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε εμφατικά μιλώντας σε φίλου και μέλη του κόμματος τόνισε: ¨"Ακόμη και ο γιός μου ο Περσέας που είναι δέκα ετών θα κυβερνούσε καλυτέρα από ότι ο Τσίπρας.

«Είμαι ο μόνος από τους τέσσερις συνυποψηφίους μου που μπορώ να κάνω ιδεολογική σύγκρουση με την αριστερά" είπε, "Εάν δεν νικήσουμε την ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς δεν θα φτιάξουμε ποτέ αυτή τη χώρα. Το μόνο κέρδος που μπορεί να μας αφήσει ο κ. Τσίπρας μέσα στη συνολική συμφορά που έφερε είναι που μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αυτή τη σύγκρουση, για πρώτη φορά μετά από πολλές δεκαετίες».

Ερωτώμενος για το ντιμπέιτ, σημείωσε πως θα πρέπει να γίνει για να ακουστούν οι απόψεις ολων των υποψηφίων.

Για τις καταγγελίες  Πανούση σχετικά με την τρομοκρατία και τις απειλές, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης επεσήμανε πως «ο πρώην υπουργός κατηγορεί υπουργούς πως έχουν σχέσεις με τρομοκράτες αλλά οτι και τον απειλούν και τη ζωή του και εμείς καθόμαστε σαν να μην συμβαίνει τίποτα».

Κλείνοντας αναφορικά με τον Νίκο Φίλη και τις δηλώσεις του περί της γενοκτονίας των Ποντίων δήλωσε: «Έπρεπε να έχει ήδη παραιτηθεί».

Το παρών έδωσαν ο βουλευτής Ανδρέας Κατσανιώτης, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Αχαϊας Γιάννης Μάκκας, ο πρώην βουλευτής Θανάσης Νταβλούρος,  η υποψήφια ευρωβουλευτής Νατάσα Ράγιου, η υποψήφια βουλευτής Ευσταθία Γιαννιά καθώς και τα στελέχη  Μαζαράκης Ανδρέας, Κούλα Μπακούρου, Θόδωρος Ξυλιάς, Βερβίτας Γιάννης, Σωτήρης Μαρσέλης, Γιώργος Γλεντζής, Χρήστος Τάγκαλος, ,Γιώργος Μουτούσης, Τάσος Σταυρογιαννόπουλος, Βασίλης Χρυσαίτης, Κώστας Ευθυμιόπουλος, Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος,Γιώργος Νταβρής, Κώστας Φουρφουρής κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις