Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μπέτυ Μπαζιάνα: Η πρώτη ημέρα στο πανεπιστήμιο - Τι ζήτησε από τους φοιτητές και πως την καλωσόρισαν!

Μπέτυ Μπαζιάνα: Η πρώτη ημέρα στο πανεπι...

Δείτε ΦΩΤΟ

Η Μπέτυ Μπαζιάνα ξεκίνησε σήμερα τις παραδόσεις στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας. Αυτό συνέβη με μια εβδομάδα καθυστέρηση, μια και όπως γνωρίζετε ταξίδεψε μέχρι την Αμερική με τον σύντροφό της Αλέξη Τσίπρα για το περιβόητο δείπνο στον Λευκό Οίκο, όπου έκλεψε όλες τις εντυπώσεις με την υπέροχη και stylish εμφάνισή της που είχε ελληνική υπογραφή.

Σύμφωνα με το kozan.gr, η ίδια βρίσκεται στις εγκαταστάσεις του πανεπιστημίου, ενώ της έγινε και ξενάγηση από τους καινούργιους συναδέλφους της σε όλους τους χώρους της και όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν, δεν έκρυψε στιγμή τη χαρά και την ικανοποίησή της.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα θα γίνει και πάλι αντικείμενο συζήτησης για το look της, μια και επέλεξε να φορέσει skinny μπλε jean, λευκό τοπ και μπεζ σακάκι. Όσον αφορά στα μαλλία  της αυτά κινήθηκαν στο γνωστό ύφος, κάτω και με χαλαρές μπούκλες, ενώ το μακιγιάζ της ήταν φρέσκο και χωρίς υπερβολές.

 

Δείτε τις φωτογαφίες που δημοσίευσε το kozan.gr:

Γεμάτο ήταν το απόγευμα της Δευτέρας το αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, με τους φοιτητές όλων των ετών να έχουν μεγάλη περιέργεια για το πρώτο μάθημα της Περιστέρας Μπαζιάνα. Αρχικά την σύζυγο του πρωθυπουργού προσφώνησε η Μαλαματή Λούτα, που δίδασκε τα προηγούμενα χρόνια το μάθημα «Δίκτυα 1″, ζητώντας από τους φοιτητές να επικεντρωθούν στο μάθημα και όχι στο ότι η συνάδελφός της είναι η σύντροφος του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα.

Στη συνέχεια η Μπέττυ Μπαζιάνα, αφού καλησπέρισε τους φοιτητές, τους ζήτησε ευγενικά να κλείσουν τα κιντά τους τηλέφωνα και να τα βάλουν μέσα σε τσάντες ή τσέπες, λέγοντας πως δεν επιθυμεί να «βγουν» φωτογραφίες. Επίσης φέρεται να διακωμώδησε τις φήμες που ήθελαν ΜΜΕ να προσφέρουν ακόμη και χρήματα σε φοιτητές για μια φτογραφία της εντός της αίθουσας διδασκαλίας. «Μακάρι να υπάρξει ενδιαφέρον για το μάθημα με τα Δίκτυα, παρά κάποιοι να βγάλουν χρήματα από αυτό» ανέφερε σύμφωνα με πληροφορίες, η Περιστέρα Μπαζιάνα.

Η πρώτη μέρα της Μπέτυς Μπαζιάνα στο Πανεπιστήμιο δυτικής Μακεδονίας άφησε πίσω καλές εντυπώσεις στους καθηγητές, οι οποίοι τη βρήκαν καταρτισμένη, στους φοιτητές, που τη βρήκαν κάπως αγχωμένη και σε απλούς κατοίκους της πόλης, οι οποίοι την παρακάλεσαν μάλιστα να μείνει το βράδυ να τη φιλέψουν σε ταβερνούλες της περιοχής και να δει το πανηγύρι, με τη σύζυγο του Αλέξη Τσίπρα να απαντάει χαμογελαστή πως.. «Πολύ θα το ήθελα αλλά θα πρέπει να γυρίσω στα παιδιά μου».

Οι περισσότεροι φοιτητές έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τη διδασκαλία, λέγοντας μετά το πέρας του μαθηματος πως η Περιστέρα Μπαζιάνα «το έχει το αντικείμενο». Σύμφωνα με τον Βηματοδότη, το... μενού της πρώτης μέρας είχε και εκπλήξεις για την Μπέτυ Μπαζιάνα. Η πρώτη ήταν πως το πανεπιστήμιο στεγάζεται πάνω από σουπερμάρκετ και για να μπει κανείς στις αίθουσες θα πρέπει προηγουμένως να περάσει ή να προσπεράσει το σουπερμάρκετ. ''Δεν της πολυάρεσε αυτό της κυρίας Μπαζιάνα, να κάνει την πρώτη της πανεπιστημιακή διδασκαλία σε χώρο όπου στο ισόγειο στεγάζεται σουπερμάρκετ''. Η δεύτερη έκπληξη ήρθε όταν την πληροφόρησαν ότι στη Φλώρινα, όπου επίσης έχει εγκαταστάσεις το Πανεπιστήμιο, πληρώνουν 350.000 ευρώ τον χρόνο για ρεύμα.

Η κυρία Μπαζιάνα πήγε στην Κοζάνη μέσω Θεσσαλονίκης. Την παρέλαβε από το αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης, ένα μαύρο αυτοκίνητο του Πανεπιστημίου (κάτι που συνηθίζεται). Η αστυνομική παρουσία ήταν διακριτική, σχεδόν ανύπαρκτη, και μόλις η σύντροφος του Πρωθυπουργού μπήκε στο Πανεπιστήμιο ανέλαβε ο υπεύθυνος του τμήματος (Μηχανικών Δικτύων και Υπολογιστών) Θ. Θεοδουλίδης την ξενάγηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight