Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Συνελήφθη 27χρονος που διακινούσε ναρκωτικά στη Νεράιδα

Ηλεία: Συνελήφθη 27χρονος που διακινούσε...

Ο δράστης είχε καλλιεργήσει κάνναβη και την διέθετε σε τοξικομανείς

Συνελήφθη, χθες (1-10-2015) το πρωί στη Νεράιδα Ηλείας από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας 27χρονο υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή  και διακίνηση ναρκωτικών.

Για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και ένας 36χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί αξιοποιώντας στοιχεία που συνέλεξαν από τις έρευνες τους, πραγματοποίησαν έρευνα στην οικία του 27χρονου στη Νεράιδα Ηλείας, κατά την οποία βρήκαν και κατέσχεσαν (415) γραμμάρια κάνναβης και (33) γραμμάρια φυτικών αποσπασμάτων και σπόρων της ίδιας ναρκωτικής ουσίας.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου προέκυψε ότι ο 27χρονος είχε προμηθεύσει σε προγενέστερο χρόνο με μικροποσότητα κάνναβης τον 36χρονο ημεδαπό, ο οποίος εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες στο Κούμανι Ηλείας, ενώ οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του και κατέσχεσαν μικροποσότητα κάνναβης.

Επίσης, κατά το προανακριτικό έργο προέκυψε πως ο 27χρονος είχε διαθέσει το τελευταίο διάστημα, σε ομοεθνή του, ακόμη (50) γραμμάρια κάνναβης, ενώ καλλιεργούσε τις ναρκωτικές ουσίες σε δασική περιοχή της Νεράιδας Ηλείας.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ηλεία: Χειροπέδες σε τέσσερις ακόμη για την κλοπή στην Ιερή Μονή Παναγιάς Κρεμαστής στο Λάνθι

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις