Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Βρείτε μέσα από το κινητό σας παρέα για τον...σκύλο σας ή ακόμη και κτηνίατρο ανάγκης! Πρωτοποριακή εφαρμογή από το Πανεπιστήμιο για τους φιλόζωους!

Πάτρα: Βρείτε μέσα από το κινητό σας παρ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Στα πλαίσια της διπλωματικής του εργασίας, ο φοιτητής Γιώργος Καφφέζας από το τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Πατρών, δημιούργησε μια πρωτοπόρο εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα που θα ικανοποιήσει όλους τους φιλόζωους της πόλης, βελτιώνοντας την καθημερινή βόλτα τους με τους αγαπημένους τους τετράποδους φίλους!

Η εφαρμογή TAVOO επιτρέπει στους φιλόζωους να βρουν εύκολα τις τοποθεσίες που υπάρχουν για βόλτα στην πόλη, να τις αξιολογήσουν αλλά και να υποδηλώσουν την παρουσία τους εκεί, ώστε να συναντηθούν για ατέλειωτο παιχνίδι με τα σκυλάκια άλλων φιλόζωων.

Επίσης, κάτι πολύ σημαντικό είναι πως επιτρέπει στον χρήστη να εντοπίσει πολύ εύκολα και γρήγορα τον πλησιέστερο κτηνίατρο και να επικοινωνήσει μαζί του, ώστε σε περίπτωση ανάγκης να μπορέσει άμεσα να βρει τη βοήθεια που χρειάζεται.

Αν και η εφαρμογή βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης, διατίθεται από σήμερα δωρεάν και ελεύθερα στο Google Play Store για κινητές συσκευές με Android.

Στόχος μας είναι να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες της εφαρμογής με τη βοήθεια των φιλόζωων που θα την κατεβάσουν και ελπίζουμε ότι τα σχόλια που θα μας δώσουν εθελοντικά οι χρήστες μας, θα οδηγήσουν σε ακόμη περισσότερες υπηρεσίες.

 

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.upatras.ceid.kaffezas.tavoo

 

Η ανάπτυξη της εφαρμογής έγινε με την επίβλεψη του Δρ. Ανδρέα Κομνηνού και του Καθηγητή κου. Γιάννη Γαροφαλάκη, προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις