Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά: «Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες»

Ο Νίκος Μουρατίδης ξεσπά: «Όλες οι βίζιτ...

Ξέσπασε στο "Λοιπόν"

Είναι από τους ανθρώπους που δε μασάει τα λόγια του και το έχει αποδείξει πολλές φορές, τόσο on camera όσο και σε κατά καιρούς δηλώσεις του. Ο Νίκος Μουρατίδης, για μία ακόμη φορά, κρίνει όλα όσα τον ενοχλούν στην τηλεόραση και προκαλεί με τις δηλώσεις του.

Ρωτήθηκε λοιπόν αν περίμενε τέτοια πορεία στην καριέρα του και δεν δίστασε να απαντήσει: «Όχι. Η αλήθεια είναι ότι τα έχω μπερδέψει λίγο. Όσο ήμουν πιτσιρικάς και δούλευα, κακόμαθα, με την έννοια ότι δούλευα με χαρισματικούς ανθρώπους. Όλο αυτό που έζησα μετά μου έκανε πολύ φθηνό. ¨Έχοντας δουλέψει με τη Μελίνα Μερκούρη, την Ειρήνη Παπά, με μεγαθήρια της ελληνικής μουσικής, μετά αισθανόμουν ότι όσο πήγαινα έπεφτα. Αργότερα ανακάλυψα ότι έχει πέσει γενικά το γούστο, κάνουμε πολλές εκπτώσεις».

Όταν λοιπόν του ζητήθηκε να δώσει ένα παράδειγμα, ο Νίκος Μουρατίδης ανέφερε: «Έκανα δημόσιες σχέσεις σε γραφείο Τύπου στη Μαρινέλλα, έστελνα ένα δελτίο Τύπου και δεν μου το έβαζε καμία εφημερίδα. «Έλα μωρέ, την μπουζουξού», μου λέγανε. Τώρα κατεβάζουν τα βρακιά τους στην πρώτη ημιεπώνυμη, άφωνη. Έλεγα σε ένα περιοδικό: «Θα μου κάνετε εξώφυλλο την Ειρήνη Παπά;» Μου απαντούσαν: «Γιατί, τι κάνει;» Τώρα κάνουν εξώφυλλο, επειδή μία άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της»

Το ξέσπασμά του όμως ήρθε, όταν του ζητήθηκε να αποδώσει τις ευθύνες για αυτή την κατάσταση: «Οι δημοσιογράφοι, οι εκδότες, οι καναλάρχες και η πτώση της αισθητικής και της μόρφωσης. Σε όλα τα Μέσα έχουν καταληφθεί οι θέσεις από αμόρφωτους, ημιατάλαντους και χιλιάδες άλλα κοσμητικά επίθετα, που… ας μην τα πω τώρα και δημιουργήσω πάλι… ». «Όλες οι βίζιτες έχουν πάρει εκπομπές και κάνουν τώρα τις μανούλες, οι οποίες στο παρελθόν ήταν εξώλης και προώλης, για να μην χρησιμοποιήσω άλλη έκφραση. Αυτές διαμορφώνουν την αισθητική του σύγχρονου ανθρώπου», είπε ξεσπώντας στο περιοδικό Λοιπόν.

 

peoplegreece.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight