Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Sharon Stone: «Είμαι πιο δυνατή μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο»

Sharon Stone: «Είμαι πιο δυνατή μετά το ...

Μια εμπειρία που κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια

Η Sharon Stone μόλις πρόσφατα αποκάλυψε λεπτομέρειες για το εγκεφαλικό επεισόδιο που την είχε αφήσει ακινητοποιημένη στην εντατική για εννιά μέρες το 2001. Μια εμπειρία που, όπως δήλωσε στην συνέντευξή της στο αμερικάνικο περιοδικό Harper’s Bazaar, μπορεί να κράτησε δύο ολόκληρα χρόνια με θεραπείες για να μπορέσει να μιλήσει και να περπατήσει ξανά, αλλά την έκανε συναισθηματικά πιο έξυπνη.

«Χρειάστηκαν δύο χρόνια για να μπορέσει το σώμα μου να απορροφήσει όλη αυτή την εσωτερική αιμορραγία που είχα υποστεί. Αισθάνομαι σαν να άλλαξε όλο το DNA μου» λέει η ηθοποιός που για πολλά χρόνια θεωρούταν το απόλυτο σύμβολο του σεξ. «Ο εγκέφαλός μου δεν είναι όπως ήταν, το σώμα μου έχει αλλάξει, ακόμα και οι αλλεργίες που είχα είναι πλέον διαφορετικές. Έχω γίνει όμως συναισθηματικά πιο έξυπνη» παραδέχεται η Stone.

Η περιπέτεια υγείας που είχε, βέβαια, δεν την κράτησε μακριά από την δουλειά της. Όπως είπε η ηθοποιός επέλεξε να δουλέψει προκειμένου να «ανοίξει το μυαλό μου. Είμαι πιο δυνατή τώρα και κάποιες φορές φέρομαι με ευθύτητα. Αυτό κάποιες φορές τρομάζει τον κόσμο, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι δικό μου πρόβλημα. Ο εγκέφαλός μου έχει υποστεί ζημιά, απλά θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν».

Η Sharon Stone μετά την αποκαλυπτική φωτογράφηση που είχε κάνει για το περιοδικό Playboy το 1990 αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο Βασικό Ένστικτο έγινε ευρέως γνωστή και παρόλο που 25 χρόνια μετά δεν διστάζει να φωτογραφηθεί ξανά χωρίς ρούχα, η ίδια λέει ότι δεν προσπαθεί να είναι η πιο όμορφη γυναίκα της showbiz: «Σε κάποιο σημείο αρχίζεις να αναρωτιέσαι τι είναι σέξι. Δεν έχει να κάνει με το στήθος αλλά με το να είσαι παρούσα, να περνάς καλά και να σου αρέσει ο εαυτός σου τόσο ώστε να αγαπάς και τον σύντροφό σου».

«Αν πίστευα ότι σέξι σημαίνει να είμαι σαν την γυναίκα που υποδύθηκα στο Βασικό Ένστικτο τότε θα περνούσα δύσκολα σήμερα» είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός που φωτογραφήθηκε γυμνή για το Harper’s Bazaar.

Όσο για την καριέρα της, την οποία θέλησε να ξαναχτίσει μετά από τόσα χρόνια συμμετέχοντας σε τηλεοπτικές παραγωγές όπως το ‘Law and Order’, η ίδια λέει ότι νιώθει σαν «με πέταξαν από το τρένο και τώρα πρέπει να συρθώ σε ένα λόφο από σπασμένα γυαλιά για να ανέβω σε ένα τρένο που τρέχει με χίλια μίλια την ώρα».

Η Stone είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει ως ηθοποιός με σεμνότητα γιατί όπως λέει χαρακτηριστικά «εάν δεν μπορώ να κάνω αυτή τη δουλειά. Τότε δεν μπορώ να κάνω τίποτα».

Πηγή: kathimerini.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight