Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Bαγγέλης Κατσακούλης: Γιατί αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ

Bαγγέλης Κατσακούλης: Γιατί αποχωρώ από τον ΣΥΡΙΖΑ

"Δεν θα ήμουν ειλικρινής απέναντι σας αν προσπαθούσα να σας πείσω ότι αυτό το μνημόνιο θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα"

Τους λόγους για τους οποίους δεν θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις ερχόμενες εκλογές με τον  ΣΥΡΙΖΑ, εξηγεί ο γιατρός Βαγγέλης Κατσακούλης, ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ Αχαϊας στις προηγούμενες εκλογές. Σε ανακοίνωσή του αναφέρει: "Μετά την πρόσφατη  συμφωνία με τους δανειστές και την υπογραφή του τρίτου μνημονίου πιστεύω ότι δεν έχω θέση σε ένα κόμμα που αθέτησε όλες τις προεκλογικές του δεσμεύσεις.

Για μένα αυτές οι δεσμεύσεις αποτελούσαν ένα συμβόλαιο τιμής μαζί σας. Την στιγμή που η ηγετική ομάδα αθέτησε τις αποφάσεις του συνέδριου, το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος δεν μου μένει άλλη επιλογή από την αποχώρηση μου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν θα ήμουν ειλικρινής απέναντι σας αν προσπαθούσα να σας πείσω ότι αυτό το μνημόνιο θα είναι καλύτερο από τα προηγούμενα. Ήδη από τα πρώτα μέτρα [μείωση συντάξεων ξεπούλημα αεροδρομίων κλπ] φαίνεται το τι θα επακολουθήσει Δεν έχω κανένα λόγο να προσυπογράψω την καταδίκη του λαού.

Αντίθετα δηλώνω ότι όπως και πριν θα είμαι παρών σε όλους τους αγώνες του για μια καλύτερη ζωή Αυτήν που του  αξίζει Το χρωστάμε στους  εαυτούς μας, στους γονείς μας και στα παιδιά μας"

 

Δεν θα συμμετάσχει στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, η Ηρώ Διώτη

Βούτσης: Δεν είναι απαραίτητο ο ΣΥΡΙΖΑ να μετέχει στην επόμενη κυβέρνηση

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η καθαρή εντολή τετραετίας

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Λαφαζάνη- Στις 19:00 η συνάντηση με Στ. Θεοδωράκη- Έπεται συνάντηση και με τον σκιτσογράφο Στάθη

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις