Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Λαφαζάνη- Στις 19:00 η συνάντηση με Στ. Θεοδωράκη- Έπεται συνάντηση και με τον σκιτσογράφο Στάθη

Τηλεφωνική επικοινωνία Τσίπρα- Λαφαζάνη-...

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος, στη Βουλή

17.5 Τηλεφωνική επικοινωνία με τον επικεφαλής της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτη Λαφαζάνη είχε πριν από λίγο ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, αρνήθηκε να συναντηθεί με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη, στο πλαίσιο της διερευνητικής εντολής που έχει λάβει ο δεύτερος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές, ο κ. Λαφαζάνης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Πρωθυπουργό και του ζήτησε να συναντηθούν. Ο κ. Τσίπρας ρώτησε τον κ. Λαφαζάνη αν κρίνει ότι μία τέτοια συνάντηση είναι δυνατόν να συμβάλλει στον σχηματισμό κυβέρνησης και εκείνος απάντησε αρνητικά, επισημαίνοντας, ωστόσο, ότι επιθυμεί να καταθέσει στον Πρωθυπουργό σειρά προτάσεων, που σχετίζονται με τον εκλογικό νόμο και τη λειτουργία του πολιτικού συστήματος.

Οι ίδιες πηγές, αναφέρουν ότι ο Πρωθυπουργός απάντησε στον Π. Λαφαζάνη ότι τέτοιου είδους προτάσεις είναι ευπρόσδεκτες, ευθύς μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία των διερευνητικών εντολών, κατά τη διάρκεια των οποίων οι συναντήσεις ανάμεσα στους πολιτικούς αρχηγούς έχουν ως αποκλειστικό αντικείμενο τη δυνατότητα σχηματισμού κυβέρνησης.

16.42 Με τον πρόεδρο του Ποταμιού, Σταύρο Θεοδωράκη, θα συναντηθεί στις 19:00 το απόγευμα, ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, στα πλαίσια της διερευνητικής εντολής.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του κόμματος, στη Βουλή. Νωρίτερα, στις 17:00, ο κ. Λαφαζάνης θα συναντηθεί με τον σκιτσογράφο – δημοσιογράφο Στάθη Σταυρόπουλο.

Βούτσης: Δεν είναι απαραίτητο ο ΣΥΡΙΖΑ να μετέχει στην επόμενη κυβέρνηση

Αλέξης Τσίπρας: Στόχος η καθαρή εντολή τετραετίας

 


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις