Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Προφυλακιστέα η σατανική χήρα της Αργολίδας με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα- Αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες- Νέα στοιχεία για το έγκλημα που συγκλονίζει

Προφυλακιστέα η σατανική χήρα της Αργολί...

Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι η 38χρονη ζήλευε το θύμα παρά το γεγονός ότι εκείνη φέρεται ότι τον απατούσε

Με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, η 38χρονη Δήμητρα Βούλγαρη κρίθηκε προφυλακιστέα, για τη δολοφονία του συζύγου της, στην Κοιλάδα Αργολίδαςη σατανική χήρα που έχει προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο με τη δράση της.  Η ίδια αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες για το έγκλημα που αρχικά ομολόγησε για να άρει στη συνέχεια την ομολογία της.

Υποστήριξε ότι οι αστυνομικές αρχές τής άσκησαν έντονη ψυχολογική πίεση καθώς  επί 21 ώρες προσπαθούσαν να την κάνουν να παραδεχθεί ότι διέπραξε το έγκλημα. Ο νέος δικηγόρος της πριν την έναρξη της ανάκρισης δήλωσε ότι «η εντολέας αρνείται την πράξη που της αποδίδουν», ενώ είπε ότι η εξέταση της διήρκησε πάνω από 15 ώρες.

Η απολογία της 33χρονης συζυγοκτόνου: Ήταν ατύχημα - Με απείλησε με όπλο γιατί με ζήλευε και ακολούθησε μεταξύ μας πάλη...

Τραγική φιγούρα για ακόμα μία μέρα ο πατέρας του καπετάνιου που προσπαθεί να συνειδητοποιήσει τα όσα έγιναν. Σε δηλώσεις του στο Έθνος τονίζει πως αν η χήρα δεν πάει ισόβια θα την σκοτώσει: ''Είπα πολλά, την έβρισα, της είπα διάφορα. Αλλά τι σημασία έχει; Ο γιος μου ήταν το καλύτερο παιδί του χωριού. Τώρα πάει, χάθηκε.

Διαβάστε: «Εγώ έχω φάει τα ψωμιά μου. Αν δεν πάει ισόβια, εγώ θα την καθαρίσω»! -Το ξέσπασμα του πατέρα του άτυχου καπετάνιου για την συζυγοκτόνο


Την υπεράσπιση της οικογένειας του καπετάνιου έχει αναλλάβει το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια.

Ο Αλέξης Κούγιας απέναντι στη «διαβολική χήρα»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε τονίζει πως θα κατατεθεί αίτηση για αναπαράσταση του εγκλήματος.

Αναλυτικά: ''Αίτηση αναπαραστάσεως του εγκλήματος θα υποβληθεί στον Τακτικό Ανακριτή Ναυπλίου, κο Νικόλαο Χατζημαρουλή, εκ μέρους των γονέων και της αδελφής του θύματος δολοφονίας, που έλαβε χώρα την 8/12/2014 στην Κοιλάδα Αργολίδας, Αθανασίου Λάμπρου, αμέσως μετά την γνωμοδότηση Ανακριτού και Εισαγγελέως Ναυπλίου σχετικώς  με την προσωρινή κράτηση της κατηγορούμενης''.

Την ίδια ώρα, νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για όσα συνέβησαν την ημέρα του φονικού στο σπίτι του φίλου του θύματος το οποίο είχε μετατραπεί σε άντρο ξέφρενων οργίων με ομαδικό σεξ  και ανταλλαγές συντρόφων.

Βίλα των οργίων η μονοκατοικία που βρέθηκε νεκρός ο άτυχος καπετάνιος από την ίδια του τη γυναίκα - Στα ίχνη του συνεργού της «διαβολικής χήρας» η Αστυνομία

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ένα γραπτό μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο ο άτυχος Θανάσης Λάμπρου φαίνεται ότι αποτέλεσε την αιτία για να ξεσπάσει ο μοιραίος καυγάς.

Όταν η 38χρονη άκουσε τον ήχο ειδοποίησης, άρπαξε το τηλέφωνο διάβασε το μήνυμα κι εξοργίστηκε. Ακολούθησε άγριος καυγάς με τον σύζυγό της κι εκείνη φέρεται ότι άρπαξε το όπλο και τον πυροβόλησε δυο φορές, αν και η ίδια ισχυρίστηκε προανακριτικά ότι το περίστροφο εκπυρσοκρότησε πάνω στην πάλη.

Κατόπιν, όπως η ίδια είχε περιγράψει στους αστυνομικούς έβαλε το όπλο στο χέρι του άντρα της για να φανεί ως αυτοκτονία. Έπειτα άρπαξε το τσαντάκι και το κινητό του και τα μετέφερε στο σπίτι τους για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες, θέλοντας να δείξει ότι έγινε κάτι ξαφνικό και ο σύζυγός της έφυγε από εκεί άρον άρον.

Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ, ο οποίος κατέγραψε τις αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε όλους αυτούς τους μήνες η σατανική χήρα, ανέφερε ότι η σατανική χήρα διέγραψε το επίμαχο μήνυμα από το κινητό τηλέφωνο του νεκρού συζύγου της για να μην κινήσει υποψίες.

Εντύπωση προκαλεί σύμφωνα με την Εspresso το γεγονός ότι η 38χρονη ζήλευε το θύμα παρά το γεγονός ότι εκείνη (σύμφωνα με τις καταθέσεις που έχει συλλέξει η ΕΛ.ΑΣ) φέρεται ότι τον απατούσε με νεαρότερους άντρες της περιοχής. Αυτό προκύπτει και από τις συνομιλίες που κατέγραψε ο «κοριός» της Αστυνομίας, στις οποίες η Δήμητρα Βούλγαρη φέρεται ότι διατηρούσε αρκετές εξωσυζυγικές σχέσεις.

Η έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Η έξοδος της χήρας από τα δικαστήρια το απόγευμα - ΦΩΤΟ EUROKINISSI

 

Με βρισιές υποδέχτηκαν την... ημιλιπόθυμη σατανική χήρα του καπετάνιου στα δικαστήρια- Τι λέει ο τραγικός πατέρας- BINTEO

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις