Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πάτρα:Aύριο στην πλατεία Τριών Συμμάχων η κεντρική εκδήλωση για όσους λένε "ΝΑΙ"

Πάτρα:Aύριο στην πλατεία Τριών Συμμάχων ...

Στις 8.30 μ.μ.

Συγκέντρωση στην πλατεία Τριών Συμμάχων πραγματοποιούν αύριο στις 8.30 οι δυνάμεις που στηρίζουν το "ΝΑΙ" στο δημοψήφισμα της Κυριακής 5 Ιουλίου. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση:

"Οι δυνάμεις που υποστηρίζουν το «ναι» στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής συσπειρώνονται και κάνουν αισθητή της παρέμβασή τους σε τοπική κλίμακα.

Πρώτος στόχος είναι η επιτυχής διοργάνωση της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης που θα γίνει την Πέμπτη στις 8.30 μ.μ. στην πλατεία Τριών Συμμάχων. Στο μεταξύ γύρω από μια σύντομη κοινή δήλωση συγκροτήθηκε ένα πρώτο κύμα από συμπολίτες που ανεξάρτητα από πολιτικές και λοιπές επιλογές τάσσονται υπέρ του «ναι» στο δημοψήφισμα της Κυριακής.

Η κοινή δήλωση που είναι ανοιχτή σε όλους και όλες που επιθυμούν να την υπογράψουν αναφέρει τα εξής:

«Ζούμε σε μια εποχή εξαιρετικά κρίσιμων επιλογών.

Στο δημοψήφισμα της προσεχούς Κυριακής καλούμεθα να αποφασίσουμε για το παρόν και το μέλλον του τόπου μας.

Το πραγματικό δίλημμα υπερβαίνει την τρέχουσα συγκυρία και αγγίζει μονιμότερες επιλογές με στρατηγικό χαρακτήρα και βάθος. Αυτό που διακυβεύεται είναι ο ευρωπαϊκός προσανατολισμός της χώρας, η παρουσία της στο σκληρό πυρήνα της ευρωζώνης, και αυτό που μας απειλεί είναι η καταστροφική επιστροφή στους άγονους δρόμους της δραχμής και ενός ιδιότυπου απομονωτισμού.

Για όλους αυτούς τους λόγους και ανεξάρτητα από επί μέρους προσωπικές στάσεις, επιλογές, αντιλήψεις και διαδρομές, στο δημοψήφισμα της Κυριακής τασσόμαστε υπέρ του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας, υπέρ της παρουσίας της στην ευρωζώνη, υπέρ μιας Ελλάδας αταλάντευτα ευρωπαϊκής και καλούμε όλες και όλους να πράξουν ανάλογα».

Το κείμενο αυτό υπογράφουν οι συμπολίτες

Αβραμίδης Δημήτρης,  Ανδρικόπουλος Τάκης, Αργυρόπουλος Ντίνος, Βερύκιος Ξενοφών, Γεωργόπουλος Ανδρέας, Γκοτσούλιας Σάκης, Δημόπουλος Χρήστος, Διαμαντόπουλος Θανάσης, Δρακούλης Γιώργος, Ζαφειρόπουλος Γιώργος, Ζαφειρόπουλος Νίκος, Ζαφειρόπουλος Παναγιώτης, Θεοδωρόπουλος Νίκος, Θωμάς Γκορίλας, Ισόγλου Αθηνά, Κανέλλης Γιώργος, Καπέλας Κωστής, Καπλάνης Σωκράτης,  Καράβολας Ανδρέας, Καραϊσκάκης Γιώργος, Καρπής Θανάσης, Κολοκυθάς Τάσος, Κρασαδάκη Ευανθία, Λάζαρης Γιάννης, Λαζουράς Γιώργος, Λογαράς Κώστας, Λοτσάρης Βασίλης, Λυκουργιώτης Αλέξης, Λυκουργιώτης Σάκης, Μαντάς Νίκος, Μαντάς Πέτρος, Μανωλόπουλος Δημήτρης, Μπαλής Βασίλης, Μπαχράς Ανδρέας, Μπεκίρης Παναγιώτης, Πατριαρχέας Γιώργος, Πολίτης Σπύρος, Ρούσος Όθωνας, Σαββοπούλου Μαρία, Σαρδελιάνος Δημήτρης, Σαφάκας Θανάσης, Σιαμπλής Δημήτρης, Σιγαλός Γιώργος, Σολωμού Κατερίνα,  Τριανταφύλλου Αγγέλα Φίλιας Ανδρέας".

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις