Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΔΕΝ ξανάγινε: Αγόρασε Ι.Χ. με τέσσερις τόνους κέρματα!

ΔΕΝ ξανάγινε: Αγόρασε Ι.Χ. με τέσσερις τ...

Σε πόλη της Κίνας

O κύριος Γκαν πήγε σε αντιπροσωπεία αυτοκινήτων σε πόλη της Κίνας για να αγοράσει το αγαπημένο του Ι.Χ. Αφού τα βρήκε με τον πωλητή για το μοντέλο και το χρώμα, ήρθε η ώρα της πληρωμής. Και εκεί έκανε την μεγάλη έκπληξη: έδωσε 2.700 ευρώ σε χαρτονομίσματα και περίπου 95.000 ευρώ σε κέρματα. Όλα αυτά βεβαίως σε γουάν: 680.000.

Όπως αναφέρει ο δικτυακός τόπος Shangaiist, χρειάστηκαν 10 υπάλληλοι για να μετρήσουν τα 1.320 μασούρια με κέρματα συνολικού βάρους 4 τόνων.

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο δικτυακό τόπο, δεν είναι ο πρώτος που πληρώνει με ψιλά: τον Μάρτιο ένας άλλος κινέζος έδωσε την προκαταβολή σε κέρματα για να αγοράσει... διαμέρισμα.

 

ΠΗΓΗ: in.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις