Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Αγνώριστος στη νέα του ταινία ο Τζόνι Ντεπ - ΦΩΤΟ

Αγνώριστος στη νέα του ταινία ο Τζόνι Ντεπ - ΦΩΤΟ

Ενα ακόμη look για τον ηθοποιό

O Τζόνι Ντεπ δεν διστάζει να αλλάζει την εμφάνιση του για τις ανάγκες κάποιου νέου ρόλου. Και στη νέα του ταινία «Black Mass» ο ηθοποιός είναι αγνώριστος. Στο trailer του φιλμ που μόλις κυκλοφόρησε, ο 51χρονος ηθοποιός εμφανίζεται με λιγοστά γκρίζα μαλλιά και μπλε μάτια.

Ενσαρκώνει τον αδίστακτο κακοποιό, Whitey Bulger, ο οποίος καταδικάστηκε για 19 ανθρωποκτονίες, εκβιασμούς και συνωμοσίες. Λέγεται, ότι ο 84χρονος σήμερα κακοποιός, είναι ο άνθρωπος που ενέπνευσε τον ρόλο του γκάστερ στην βραβευμένη ταινία του Σκορτσέζε,  «Ο Πληροφοριοδότης».

Το «Black Mass» εστιάζει στην συνεργασία του Bulger με το FBI, με την οποία ο επικίνδυνος εγκληματίας αποσκοπούσε να καταστρέψει μια αντίπαλη οικογένεια μαφιόζων.

Τα διεθνή Μέσα κάνουν λόγο για μία δυνατή επιστροφή του Ντεπ, ο οποίος έχει σχεδόν δέκα χρόνια να κάνει μία μεγάλη εισπρακτική επιτυχία στην μεγάλη οθόνη, μετά από τους «Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest," το 2006. Οι πιο αισιόδοξοι εκτιμούν ότι το «Βlack Mass», θα είναι η ταινία που θα του χαρίσει το πρώτο του Όσκαρ.

Τα μπλεξίματα του Ντεπ με τον νόμο, δεν περιορίζονται στις σελίδες του σεναρίου της νέας του ταινίας. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Τζόνι Ντεπ κινδυνεύει με έως και δέκα χρόνια φυλάκιση για την υπόθεση της παράνομης μεταφοράς των δύο σκύλων του, στην Αυστραλία., όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της νέας ταινίας «Οι Πειρατές της Καραϊβικής: Οι Νεκροί Δεν Λένε Παραμύθια"».

Ο χολιγουντιανός σταρ, αγνοώντας τους σκληρούς νόμους της χώρας που θέλουν τα ζώα τα οποία μπαίνουν στη χώρα να ελέγχονται ιατρικά, πήρε τα δυο τεριέ του, Πίστολ και τον Μπου, στο ιδιωτικό του τζετ και χωρίς να τα δηλώσει στις αρχές ταξίδεψε μαζί τους στην Αυστραλία. Οι αρχές της χώρας απείλησαν ότι τα σκυλιά θα θανατώνονταν αν δεν επέστρεφαν στις ΗΠΑ μέσα σε δύο 24ωρα, όπως και τελικά έγινε.

Η υπόθεση όμως δεν έληξε για τον Ντεπ.  Η επιτροπή της αυστραλιανής Γερουσίας ανακοίνωσε ότι αν υπόθεση της παράνομης μεταφοράς των ζώων φθάσει στα δικαστήρια, ο Ντεπ κινδυνεύει με ποινή έως και δεκαετούς κάθειρξης. Ενδέχεται επίσης να κληθεί να πληρώσει πρόστιμο μέχρι και 243.200 ευρώ. Τέλος, με έως και δύο χρόνια φυλάκιση κινδυνεύει ο πιλότος του ιδιωτικού αεροσκάφους του ηθοποιού για τον ρόλο του στην υπόθεση. Οι αξιωματούχοι χαρακτηρίζουν "πολύ σοβαρή" την υπόθεση.

Το καστ της ταινίας «Black Mass» συμπληρώνουν οι Benedict Cumberbatch, Joel Edgerton, Dakota Johnson, Juno Temple, Kevin Bacon και Corey Stoll. Η ταινία αναμέναται να κάνει πρεμιέρα στις 13 Νοεμβρίου.

πηγή:protothema.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight