Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αντίθετοι οι εργαζόμενοι του Καραμανδανείου στη μετακίνηση προσωπικού στο Νοσοκομείο Άγ. Ανδρέας

Αντίθετοι οι εργαζόμενοι του Καραμανδανε...

Πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Τετάρτης έκτακτη γενική συνέλευση

Σε έκτακτη γενική συνέλευση προχώρησαν σήμερα Τετάρτη 27/5/2015 στη 13.00 το μεσημέρι, οι εργαζόμενοι στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα προκειμένου να ενημερωθούν από το Δ.Σ του Σωματείου και να πάρουν αποφάσεις σχετικά με την καταβολή των εφημεριών και των δεδουλευμένων καθώς και για το θέμα της επικείμενης μετακίνησης Νοσηλευτών προς το τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου Πατρών «Ο  Άγιος Ανδρέας».

Το Νοσοκομείο όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση – δελτίο Τύπου, επισκέφτηκε λίγο αργότερα ο Διοικητής της 6Ης ΥΠΕ κ. Γιαννόπουλος, ο οποίος άκουσε με προσοχή και τη δέουσα κατανόηση την  «κραυγή αγωνίας» των εργαζομένων  για τις ανάγκες σε προσωπικό και υλικοτεχνική υποδομή, υποσχόμενος να ιεραρχήσει τα προβλήματα και να προβεί από πλευράς διοίκησης της 6ης ΥΠΕ στις απαραίτητες ενέργειες.

Όλοι οι εργαζόμενοι εξέφρασαν την αντίθεση τους προς ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού το Νοσοκομείο αντιμετωπίζει ήδη πρόβλημα ασφαλούς στελέχωσης λόγω αποσπάσεων-συνταξιοδοτήσεων.

Να θυμίσουμε τι είχε συμβεί τον περασμένο Νοέμβριο, όταν είχαν μετακινηθεί 2 Νοσηλευτές του Αναισθησιολογικού τμήματος στο ΠΠΓΝΠ και τότε είχε κλείσει μία αίθουσα χειρουργείου!

Στο πλευρό των εργαζομένων, όπως πάντα, βρίσκεται ο Δήμαρχος και Πρόεδρος του Δ.Σ του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Κώστας Πελετίδης, ο οποίος έχει ενημερωθεί σχετικά, σε αντίθεση με την α/α Διοικήτρια κ. Γατοπούλου, η οποία, όπως μας ενημέρωσε ο Διοικητής της 6ης Υ.ΠΕ έχει ήδη εισηγηθεί θετικά προς την Υ.Π.Ε σχετικά με την μετακίνηση του προσωπικού, μη λαμβάνοντας υπόψη τις αντιρρήσεις τόσο του πρόεδρου του Δ.Σ του Νοσοκομείου κ. Πελετίδη όσο και των εργαζομένων, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση – δελτίο Τύπου του Σωματείου Εργαζομένων του Καραμανδανείου Νοσοκομείου Παίδων «Η Συναδέλφωση».

Πρόεδρος του Σωματείου είναι ο Dr. Αλεξόπουλος Βασίλειος και Γραμματέας η Τραγουλιά Μαρία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις