Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκπαιδευτική Επίσκεψη για τους καταρτιζόμενους του Δημόσιου ΙΕΚ Πάτρας σε Ινστιτούτο Αισθητικής

Εκπαιδευτική Επίσκεψη για τους καταρτιζό...

Πιο συγκεκριμένα επισκέφθηκαν το Ινστιτούτο Αισθητικής LaserLine Clinics - V.F.

Επίσκεψη των καταρτιζομένων της ειδικότητας «Τεχνικός Αισθητικής Τέχνης και Μακιγιάζ» Β' εξαμήνου (Β1/Β2) του ΔΙΕΚ Πάτρας πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του μαθήματος Ειδικά Θέματα Φυσικής ΙΙ στο Ινστιτούτο Αισθητικής LaserLine Clinics - V.F. στην Πάτρα.

Κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής επίσκεψης παρουσιάστηκαν οι χώροι και ο εξοπλισμός για περιποίηση σώματος καθώς και οι χώροι των εφαρμογών Laser. Οι καταρτιζόμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μηχανήματα που διδάσκονται όπως Laser, LPG, Ηλεκτροθεραπεία, Υπέρηχοι κ.α.

Συζήτησαν με τους γιατρούς του Ινστιτούτου για να κατανοήσουν τους λόγους που δημιουργούνται πολλές βλάβες στο σώμα που οι ίδιοι (μετά το τέλος των σπουδών τους) καλούνται να θεραπεύσουν καθώς και τα προβλήματα που δημιουργούνται από την κακή χρήση των μηχανημάτων.

Η επίσκεψη έδωσε μια καλή ευκαιρία στους καταρτιζόμενους πέρα από την συζήτηση για τις εφαρμογές, να δουν και έναν πλήρη εργασιακό χώρο αλλά και πως έχει οργανωθεί ώστε να εξυπηρετεί πολλές διαφορετικές θεραπείες.

Την επίσκεψη οργάνωσαν και συνόδευσαν οι εκπαιδεύτριες Φυσικής του τμήματος κυρία Λάγιου Ειρήνη και κυρίαΜπουμπούτση Ιωάννα.

Η Διεύθυνση του ΙΕΚ, οι καταρτιζόμενοι των τμημάτων και οι υπεύθυνες καθηγήτριες του τμήματος ευχαριστούν θερμά την Διεύθυνση και ιδιαιτέρως την Ιατρό κυρία Σταμάτη Ιωάννα και την Φυσιοθεραπεύτρια κυρία. Κοντούλη Ζαχαρούλα για τον χρόνο που μας διέθεσαν και τις πολύτιμες γνώσεις και εμπειρίες που μας μετέφεραν καθώς και τον υπεύθυνο καταστήματος κ. Δενδή Δημήτριο για την άψογη συνεργασία.

*Το κείμενο είναι της εκπαιδεύτριας στο Δημόσιο ΙΕΚ Πάτρας Ειρήνης Λάγιου η οποία αναφέρει πως «είναι καλό να γνωστοποιείται η προσπάθεια μας (ως Εκπαιδευτές) στην σύνδεση της Εκπαίδευσης (και ειδικά της Τεχνικής Εκπαίδευσης) με τις επιχειρήσεις και μεγάλους οργανισμούς της πόλης μας».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight