Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κι ο Σόιμπλε συνεχίζει το δικό του... τροπάρι - Δυναμιτίζει και πάλι την προσπάθεια συμφωνίας

Κι ο Σόιμπλε συνεχίζει το δικό του... τρ...

Ο Γερμανός υπ. Οικονομικών ξαναχτύπησε

Και ενώ όλες οι ενδείξεις οδηγούν σε σύγκλιση Ελλάδας και δανειστών με την τελική συμφωνία να δείχνει πιο κοντά από ποτέ, ο υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε συνεχίζει το δικό του... τροπάριο. Προκαλώντας για ακόμα μια φορά δηλώνει ότι «μεγάλη μερίδα των Ελλήνων υποφέρει, όμως η ελληνική κυβέρνηση δεν βλέπει ακόμη τι πρέπει να γίνει για να βάλει τέλος σε αυτό».

«Οι διαπραγματεύσεις με την Ελλάδα προχωρούν πολύ αργά», είπε ο Σόιμπλε κατά τη διάρκεια κλειστής συνεδρίασης της κοινοβουλευτικής ομάδας των Χριστιανοδημοκρατών.

Σύμφωνα με δύο συμμετέχοντες στη συνεδρίαση, τους οποίους επικαλείται το πρακτορείο ειδήσεων Reuters, ενώ ο Σόιμπλε μίλησε για «κάποια πρόοδο σε επιμέρους ζητήματα», εξέφρασε τη θέση ότι οι συζητήσεις συνολικά προχωρούν αργά και δεν έχουν φτάσει ακόμη σε καθοριστικό σημείο.

Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών υποστήριξε ότι οι συνομιλίες εκτυλίσσονται γύρω από την εκπλήρωση των υποχρεώσεων που απορρέουν από το τρέχον πρόγραμμα και δεν υπάρχει λόγος να γίνεται συζήτηση για ένα «σχέδιο Β» ούτε για τρίτο πακέτο.

Παράλληλα, τρίτος συμμετέχων στη σύσκεψη ανέφερε ότι έγινε μια μακρά συζήτηση για την Ελλάδα, κατά τη διάρκεια της οποίας αρκετοί βουλευτές εξέφρασαν ανησυχίες για την ύπαρξη βούλησης για μεταρρυθμίσεις.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Προβλέπει συμφωνία και "καρφώνει" Αβραμόπουλο ο Παπαδημούλης

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις