Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Εκδήλωση από τον ΣΕΒ για την καινοτομία

Πάτρα: Εκδήλωση από τον ΣΕΒ για την καινοτομία

Για την ενημέρωση των στελεχών επιχειρήσεων

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας σε συνεργασία με τον ΣΕΒ σύνδεσμος επιχειρήσεων και βιομηχανιών και το Επιμελητήριο Αχαΐας, διοργανώνουν εκδήλωση στην Πάτρα, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αχαΐας (Μιχαλακοπούλου 50) την Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00μ.μ. με θέμα: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - Επιχειρηματική Καινοτομία και Αναπτυξιακές Προοπτικές.

Η εκδήλωση   έχει ως στόχο την ενημέρωση και καθοδήγηση  των στελεχών επιχειρήσεων στην ανάπτυξη  δικτυώσεων και συνεργασιών για την υλοποίηση των καινοτομιών που σχεδιάστηκαν στο πλαίσιο της Πρωτοβουλίας του ΣΕΒ για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας “INNOVATION EXPERT – ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ” που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Σημειώνεται ότι η Πρωτοβουλία Καινοτομίας του ΣΕΒ υλοποιείται δυναμικά, με μεγάλο αριθμό συμμετοχών στις δράσεις επιμόρφωσης, συμβουλευτικής υποστήριξης και δικτύωσης. Στην Πρωτοβουλία εντάσσονται, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση, συνολικά 460 στελέχη από περίπου 230 επιχειρήσεις σε πανελλαδικό επίπεδο. Στην Πάτρα συμμετείχαν στο πρόγραμμα   80 στελέχη από 45 και πλέον επιχειρήσεις.

Η συγκεκριμένη Εκδήλωση Δικτύωσης εντάσσεται στο έργο «Ολοκληρωμένα Προγράμματα, Πρωτοβουλίες και Δικτυώσεις για την Ανάπτυξη Δεξιοτήτων και Ικανοτήτων Καινοτομίας» που υλοποιείται στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» και συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και από εθνικούς πόρους.

Αντίστοιχες δράσεις δικτύωσης θα πραγματοποιηθούν και σε άλλες Περιφέρειες της χώρας κατά το επόμενο χρονικό διάστημα. Ειδικότερα για τους συμμετέχοντες στα επιμορφωτικά τμήματα Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίων Νήσων, θα ακολουθήσει, εντός του μηνός Ιουνίου 2015, Δράση Δικτύωσης υπό τη μορφή Εργαστηρίου (Workshop).

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά