Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος έχουν κρυφή κόρη και είναι φτυστή η μητέρα της; Αποκάλυψη σοκ ή σκευωρία;

Η Νταϊάνα και ο Κάρολος έχουν κρυφή κόρη...

Αμφιλεγόμενο δημοσίευμα βρετανικού περιοδικού

Οπως αναφέρεται στα δημοσιεύματα του σκανδαλοθηρικού περιοδικού Globe, που προκάλεσαν σάλο στη Βρετανία, ο Γουίλιαμ δεν ήταν το πρώτο παιδί της Νταϊάνας και το Καρόλου, αφού λέγεται πως έχουν αποκτήσει και μία μεγαλύτερη «κρυφή» κόρη.

Το μωρό, ένα κορίτσι, γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 1981, δέκα εβδομάδες μετά τον παραμυθένιο γάμο του Καρόλου με την Νταϊάνα, στις 29 Ιουλίου του ίδιου έτους και οκτώ μήνες πριν από την γέννησή του Γουίλιαμ στις 21 Ιουνίου 1982.

Η Σάρα, όπως αναφέρεται ότι ονομάζεται το κορίτσι, λέγεται ότι ήταν φτυστή η Νταιάνα και ήταν αποτέλεσμα εξωσωματικής γονιμοποίησης (IVF), μία διαδικασία που ήταν ακόμα στα σπάργανα στις αρχές του 1980.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα που επικαλείται η Daily Mail, όταν η Νταϊάνα ήταν ακόμη 19 ετών είχε υποβληθεί σε τεστ γονιμότητας, προτού γίνει η σύζυγος του διαδόχου του βρετανικού θρόνου, για να διαπιστώσει το παλάτι του Μπάκιγχαμ την δυνατότητά της για τεκνοποίηση. Ο γιατρός όμως, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, κράτησε τα ωάρια της Νταϊάνας και τα γονιμοποίησε με σπερματοζωάρια του πρίγκιπα Καρόλου και τα εμφύτευσε στη δική του γυναίκα.

Μάλιστα, η 33χρονη πλέον, Σάρα λέγεται πώς ζει στη Νέα Αγγλία των ΗΠΑ, επειδή φοβάται για την ασφάλειά της, μετά το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στο Παρίσι το 1997, που στοίχισε τη ζωή στην πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Πάντως τα βρετανικά μέσα διατηρούν επιφυλάξεις για το συγκεκριμένο δημοσίευμα, αφού το Globe, το 2012, είχε «πεθάνει» τη βασίλισσα Ελισάβετ.

 

Πηγή:iefimerida.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight