Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πώς βγήκε το δημοσίευμα που ήθελε τον Μπογδάνο να υπονοεί ότι ο Βαρουφάκης είναι gay - ΒΙΝΤΕΟ

Πώς βγήκε το δημοσίευμα που ήθελε τον Μπ...

Η απάντηση του δημοσιογράφου

«Όταν αναφέρθηκα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον παρομοίασα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και μετά είπα ότι ο Βαρουφάκης τουλάχιστον δεν ήταν gay, δεν κατάλαβε ότι αναφερόμουν σε...».

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος ξέσπασε ξανά σχετικά με δημοσιεύματα που τον ήθελαν μέσω ενός παραλληλισμού - διαχωρισμού που έκανε στην εκπομπή του να αμφισβητεί την αρρενωπότητα του υπουργού Οικονομικών.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι -κλέβω 30 δευτερόλεπτα από το χρόνο. Μομφή στον ηλίθιο αλλά όχι τον κακόβουλο που όταν αναφέρθηκα στον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη και τον παρομοίασα με τον Γιάνη Βαρουφάκη και μετά είπα ότι ο Βαρουφάκης τουλάχιστον δεν ήταν gay, δεν κατάλαβε ότι αναφερόμουν σε όλον τον γελοίο σάλο που είχε ξεσπάσει τότε με αυτό που είχε γράψει ο Πέτρος Τατσόπουλος», είπε ο δημοσιογράφος και συνέχισε σε έντονο ύφος:

«Και μετά βγήκε δημοσίευμα ότι ο Μπογδάνος υπονοεί ότι ο Βαρουφάκης είναι gay. Αυτά είναι γελοιότητες ανθρώπων που δεν έχουν παρακολουθήσει τον δημόσιο διάλογο σε βάθος χρόνου ή αν τον έχουν απλά είναι βαλτοί»!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight