Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στη φυλακή ο 50χρονος που τραυμάτισε τους αστυνομικούς

Στη φυλακή ο 50χρονος που τραυμάτισε του...

Αντιμετωπίζει κατηγορίες, κακουργηματικού χαρακτήρα

Τον δρόμο για την φυλακή παίρνει σήμερα ο 50χρονος που άνοιξε πυρ κατά τεσσάρων αστυνομικών, τραυματίζοντας τους δύο, έναν εκ των οποίων σοβαρά, όταν εκείνοι έκαναν έλεγχο στον γιο του στις Βρύσες Χανίων. 

Ο 50χρονος κτηνοτρόφος εμφανίστηκε σήμερα στο δικαστήριο και απολογήθηκε για τις πράξεις του με τον εισαγγελέα και τον ανακριτή να αποφασίζουν ομόφωνα την προφυλάκισή του, και ως εκ τούτου να οδηγηθεί στις φυλακές «Κρήτη 1» των Χανίων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες, κακουργηματικού χαρακτήρα, για τέσσερις απόπειρες ανθρωποκτονίας, οπλοχρησίας, οπλοκατοχής και οπλοφορίας.

Δεν έλειψε, ωστόσο, η ένταση στα δικαστήρια  καθώς την ώρα που έφτασε ο 50χρονος, συνοδεία αστυνομικών, στα δικαστήρια “άναψαν” τα αίματα.

Όλα ξεκίνησαν στις 12 το μεσημέρι όταν ο κτηνοτρόφος έφτασε στο δικαστικό Μέγαρο των Χανίων για να απολογηθεί για τις πράξεις του.

Εκεί βρίσκονταν αστυνομικοί με πολιτικά, συγγενείς των δύο τραυματιών αλλά και πάνοπλοι αστυνομικοί για την αποφυγή επεισοδίων.

Όταν εμφανίστηκε ο 50χρονος αποδοκιμάστηκε έντονα από συγγενείς αλλά και αστυνομικούς ενώ η φράση που συνεχώς  cretapost.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις