Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Στην τελική ευθεία το Πατρινό Καρναβάλι - Από σήμερα η άφιξη των επισκεπτών -Παρέλαση αρμάτων το βράδυ

Στην τελική ευθεία το Πατρινό Καρναβάλι ...

Το Σαββατοκύριακο οι παρελάσεις

Η αντίστροφη μέτρηση για την κορύφωση του Πατρινού Καρναβαλιού τελειώνει και από σήερα ξεκινά το τελευταίο τριήμερο του Καρναβαλιού. Απόψε στις 8 Πατρινοί και επισκέπτες θα πάρουν μια πρώτη γεύση από τα φετινά άρματα, η παρέλαση των οποίων ξεκινά στις 8.

Από σήμερα επίσης αναμένεται η άφιξη των επισκεπτών.Μέχρι την Τετάρτη  η πληρότητα στα ξενοδοχεία της Πάτρας άγγιζε το 90% κι εκτιμάται ότι θα αγγίξει το 100%, ενώ το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Αχαΐας αναμένεται και φέτος να εξυπηρετήσει τους επιβάτες με έκτακτα δρομολόγια.

Σε επιφυλακή θα βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ τόσο σε επίπεδο τροχαίας όσο και σε επίπεδο ασφάλειας και τάξης

Πάτρα: Κι όμως! Το Eurogroup της Δευτέρας μείωσε τις κρατήσεις στα ξενοδοχεία για το Καρναβάλι

ΑΠΟΨΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ

Τα καρναβαλικά άρματα του Δήμου διαπνέονται από σατιρικό πνεύμα, σφραγίζονται από το υψηλό ποιοτικό επίπεδο και την άρτια τεχνική των δημιουργών τους και συνδυάζουν τη διαχρονικότητα του καρναβαλικού πνεύματος με την επικαιρότητα των θεμάτων, που συχνά αντλούνται από τις πολιτικές και κοινωνικές συνθήκες των καιρών.

Φέτος η επικαιρότητα εμπνέει με μορφές του πολιτικού στίβου της χώρας όπως τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, την  επικεφαλής της ευρωπαϊκής επιτήρησης Άνγκελα Μέρκελ, αλλά και με καθημερινές καταστάσεις που πλέον έχουν γίνει κανόνας και ρουφούν το αίμα του κόσμου όπως η οικονομική κρίση και η κρίση στο χώρο της υγείας.

Η παρέλαση των αρμάτων θα γίνει σήμερα στις 20.00 στο κέντρο της πόλης, όπου θα σταθμεύσουν περιμετρικά της πλ. Γεωργίου φωταγωγημένα και θα δίνουν τη δυνατότητα στους περαστικούς να τα περιεργάζονται και να φωτογραφίζονται μαζί τους.Θα παρουσιαστούν και το Σάββατο 21 Φεβρουαρίου  και ώρα 18.00 στην νυχτερινή ποδαράτη παρέλαση), ενώ θα μαγνητίσουν τα βλέμματα την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου και ώρα 14.00 στη Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πάτρα:Ο οριεντάλ βασιλιάς καρνάβαλος, η Μέρκελ, ο Τσίπρας και τα υπόλοιπα άρματα του φετινού καρναβαλιού

 

ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Για τις παρελάσεις έχουν δηλώσει συμμετοχή 141 πληρώματα, που αποτελούνται από 35.000 καρναβαλιστές. Πολλά από τα πληρώματα θα συνοδεύονται από δικά τους άρματα και κατασκευές.

Οι παρελάσεις ακολουθούν την οδό Κορίνθου και έχουν ως αφετηρία το ύψος της οδού Παπαφλέσσα. Η νυχτερινή παρέλαση του Σαββάτου θα αρχίσει στις 6μμ και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κολοκοτρώνη και η μεγάλη παρέλαση της Κυριακής θα αρχίσει στις 2μμ. και θα καταλήξει στο ύψος της οδού Κιλκίς.

Εντυπωσιακή αναμένεται η φετινή παρουσία αρμάτων που έχουν δημιουργήσει τα πληρώματα, αφού φέτος φτάνουν τα 33 (συμπεριλαμβανομένου και ενός αυτοκινήτου-αντίκα) ξεπερνώντας κατά πολύ κάθε προηγούμενο. Παρόντα θα είναι και τα πληρώματα με μικροκατασκευές.

Υπενθυμίζεται ότι το thebest.gr θα μεταδώσει απευθείας και τις δύο παρελάσεις.Στο ρόλο των παρουσιαστών θα είναι ο Τζίμης Πολίτης και η Κατερίνα Τσουκαλά.

 

Το thebest.gr θα είναι εκεί και θα μεταδώσει "ζωντανά" την Νυχτερική το Σάββατο το βράδυ και την Μεγάλη παρέλαση την Κυριακή το μεσημέρι, με παρουσιαστές τον Τζίμη Πολίτη και την Κατερίνα Τσουκαλά

Λουξ cola και Σκιαδαρέσης οι χορηγοί μετάδοσης των Καρναβαλικών παρελάσεων από το thebest.gr-BINTEO

Πάτρα: ΔΕΙΤΕ τη ΣΕΙΡΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗΣ των καρναβαλικών πληρωμάτων

 


 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις